Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini de denemedim deneyim sultanımm ayy inşallah bizimkinin de kısacık sürer yaa tüm gazlı bebişlerin daha doğrusuBelki çabuk biter her çocuk bir olmuyor.Benim kızlardan birinin 6-7 ay sürdü
Oğlumun 2 ay bile sürmedi
Zeytinyağını ılıtıp ılık ılık kaynına masaj yaptın mı?
Acı elma yağını topuğuna sürersen oda iyi geliyor
Evet komşummm ama nasıl geçti 15 gün gel de bana sorMaşallah 15 günlük olmuş.
İnşallah güzelciğimmm inşallah sen nasılsın sağlığın nasılOlacak canım,hiç merak etme İlk başlarda hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor
Evet maalesef oldukça gazlı çok zor çıkarıyor15 gün olmuş bile gazımı var yoksa bebeğin.
Yemek yarışmasında neyse de onda da 20 oy alırsam bunalıma girerim.Bir ayda güzellik yarışması mı yapsak
Neden, biz alengirli tipler miyiz?Sizinkilere göre düz bir tipim
GünaydınGünaydın
Evet. Karakteristik özellikleriniz var. Zaten alengirli de gösterişli, fiyakalı demek.Neden, biz alengirli tipler miyiz?
Aydınlatma İçin teşekkür ederim örtmenimEvet. Karakteristik özellikleriniz var. Zaten alengirli de gösterişli, fiyakalı demek.
ÖrtmenimGünoooooo
Ya ben seviyorum öyle seslenmeyi. Sınıfa girdiğimde öyle dememek için kendimi zor tutuyorum.Örtmenim
Günaydın
Diyecek söz bulamadımYa ben seviyorum öyle seslenmeyi. Sınıfa girdiğimde öyle dememek için kendimi zor tutuyorum.
Ben iyiyim canım ,çok şükürİkisini de denemedim deneyim sultanımm ayy inşallah bizimkinin de kısacık sürer yaa tüm gazlı bebişlerin daha doğrusu
Evet komşummm ama nasıl geçti 15 gün gel de bana sor
İnşallah güzelciğimmm inşallah sen nasılsın sağlığın nasıl
Evet maalesef oldukça gazlı çok zor çıkarıyor
Günaydın cancağzımGünaydın