- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Farketmezler zatenBende seviyordum. Gelen altta yazacak zaten. Ben şuna verdim vs gibi. Bir anlamı kalmıyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farketmezler zatenBende seviyordum. Gelen altta yazacak zaten. Ben şuna verdim vs gibi. Bir anlamı kalmıyor ki
Fantezilerini sevsinler kankirellamKk nin fantezik dünyası kankirellam
Evrene enerji yolla,Görelim, çok çok gelsin
Öyle değil mi aşkom
Şimdi ilk oyu kim verdi nerden bileceğiz bu heyecanı seviyordumFarketmezler zaten
Ommm pizzam muhteşem oldu, çok oy alsın ommmm pizzam çok oy alsın ommm derken canım pizza istediEvrene enerji yolla,
Kesinlikle aşkomÖyle değil mi aşkom
Ommm pizzam muhteşem oldu, çok oy alsın ommmm pizzam çok oy alsın ommm derken canım pizza istedi
kendimi pizza reklamı izliyor gibi hissettim. Yapma yansımayın anasıOmmm pizzam muhteşem oldu, çok oy alsın ommmm pizzam çok oy alsın ommm derken canım pizza istedi
bian irkildim
AynenŞimdi ilk oyu kim verdi nerden bileceğiz bu heyecanı seviyordum
Olmuş olmuşOmmm pizzam muhteşem oldu, çok oy alsın ommmm pizzam çok oy alsın ommm derken canım pizza istedi
Evrene pozitif enerci yolluyom cantanem dur helekendimi pizza reklamı izliyor gibi hissettim. Yapma yansımayın anası
Bu fena,Ommm pizzam muhteşem oldu, çok oy alsın ommmm pizzam çok oy alsın ommm derken canım pizza istedi
Iç dünyaları çok denişik olabilirFantezilerini sevsinler kankirellam
bian irkildim
Sağol kukriş beğenileriniz yetiyorOlmuş olmuş