- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.894
- 43
Benim var ya aşkolsun bir sen biliyorsun:)Herkese var, bi sana tarif yok demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim var ya aşkolsun bir sen biliyorsun:)Herkese var, bi sana tarif yok demek ki
Konumu actim diyorum hu huuuu
YagAcaba azerin ne yaptı ne kullandı
Haa omu sabah mumbar yapcam demiştinBenim var ya aşkolsun bir sen biliyorsun:)
Acele etmeseydin keşke. 22 sinden sonra paylaşırdınKonumu actim diyorum hu huuuu
Acaba ne örttü tabagin altına yine sandık açıldı mi azzzz soooonraaaaaa
Baktim cok merak edeni var yaptimAcele etmeseydin keşke. 22 sinden sonra paylaşırdın
Hemi de ne sandik anneannemden kalma basortusuAcaba ne örttü tabagin altına yine sandık açıldı mi azzzz soooonraaaaaa
Oyle yaptim firindan cikardigim gibi fotosunu cektim vallaacaba ne yapacaksın bize
Merakla bekliyorum
sunuma çok özenme canım lütfen
Öylesine fırından çıkarır çıkarmaz Çek foto yükle
Şarjına yazık
Burdan paylaşım yapsaydın, aramızda yabancı yok nasılsaOyle yaptim firindan cikardigim gibi fotosunu cektim valla
Sipriz olsun sonra tiklanmam az olurBurdan paylaşım yapsaydın, aramızda yabancı yok nasılsa
Uymayacaktin hani sunum yapacaktınOyle yaptim firindan cikardigim gibi fotosunu cektim valla
seni uyanık seniSipriz olsun sonra tiklanmam az olur
Firindan cikardim ortunun uzerine koydum tak tak fotosunu cektim kankaUymayacaktin hani sunum yapacaktın
Bunlar ince detaylar kizaaamseni uyanık seni
Bence fırında cekseydin hiç ugrasmasaydin örtü falan anneanneni de ugrastirmayaydinFirindan cikardim ortunun uzerine koydum tak tak fotosunu cektim kanka
Birincilik için ince detaylar adlı konunu bekliyoruzBunlar ince detaylar kizaaam
Seyma subasinin kitabindan miBirincilik için ince detaylar adlı konunu bekliyoruz