- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
buldummmm buldummmKarabag❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buldummmm buldummmKarabag❤❤❤
Emin misinyazsana ozelden bibuldummmm buldummm
Sana tavsiyem tercih yapmaman yonundeBisey sorabilirmiyim hediyelerde tercih yapma sansimiz oluyormu yoksa tamamen suprizmi geliyor :)
Emin misinyazsana ozelden bi
Sana tavsiyem tercih yapmaman yonunde
Orasi belli olmazkendileri daha guzel hediyeler yolluyolarbenim kazanmam icin baya bi zaman gecmesi gerekir zaten ben merak ettigim icin sordum :)
Sürpriz canım dönem dönem değişiyor:)Bisey sorabilirmiyim hediyelerde tercih yapma sansimiz oluyormu yoksa tamamen suprizmi geliyor :)
Sürpriz canım dönem dönem değişiyor:)Bisey sorabilirmiyim hediyelerde tercih yapma sansimiz oluyormu yoksa tamamen suprizmi geliyor :)
bugün aniden kardeşlerim geldi gezmeye onları ağırladim çay yemek kahve derken yeni gittiler eşim de ise çıktı çayı hazırladım geldim sohbete sen nasılsın :))Naber ?
ben kaza bela olmazsa yapacağım inşallah :))Haber verseler almayanlara verirdik:)
Babam da sevmez Kasım i şöyle bir saydı da babasının ölümü de dahil hep kötü şeyler bu ayda gelmiş başına ister istemez temkinli oluyor bu ayDogrudurben her sene bu ay depresyona giriyorum mesela
Cok sukur olum itim yok ama nedense hep bi burukluk geliyo kasimda bana kankabugün aniden kardeşlerim geldi gezmeye onları ağırladim çay yemek kahve derken yeni gittiler eşim de ise çıktı çayı hazırladım geldim sohbete sen nasılsın :))
ben kaza bela olmazsa yapacağım inşallah :))
Babam da sevmez Kasım i şöyle bir saydı da babasının ölümü de dahil hep kötü şeyler bu ayda gelmiş başına ister istemez temkinli oluyor bu ay
Bende dün depresyona bağladımCok sukur olum itim yok ama nedense hep bi burukluk geliyo kasimda bana kanka
Hah bu git gel depresyon halime cuk oturdu
Sana nolduBende dün depresyona bağladım
Bişey olmasına gerek yok bazen aşk şarkıları dinleyip ergen gibi aglayabiliyorimSana noldu
Ahahah gel yamacima kankaBişey olmasına gerek yok bazen aşk şarkıları dinleyip ergen gibi aglayabiliyorim
.yada bir türku dinleyip annemi babamı kaybetmiş üzüntüsü yaşayabiliyor um..
Tuhaf bir psikoloji
GunaydinGünaydın