Alakası yokCano hangi toplu fotoda gördün kızay varya kazen bana hep hani reklam varya bi jelibon reklamı herkez elindeki jelibonla ilgili bişey diyor sonra biri seni ananas gibi görüyorum diyo ak saçlı bir adam o gibi geliyo bana hep
Benziyo amaCano hangi toplu fotoda gördün kızay varya kazen bana hep hani reklam varya bi jelibon reklamı herkez elindeki jelibonla ilgili bişey diyor sonra biri seni ananas gibi görüyorum diyo ak saçlı bir adam o gibi geliyo bana hep
Haber ver belki evde olmazlarOna benzeyen biri var ama biraz daha kilolu kaç senelik acaba profil ☺
Bir gün gidip izabelin evini bulucam kapıyı çalıp selam ben kk dan canfeb diyicemoturduklari semti biliyorum sanki
Profildekine benziyo ama☺Alakası yok
Var olmaz mı
Olmaz süpriz bozulurHaber ver belki evde olmazlar
Hangi resim:)
Niye yıkıyorsun düşüncelerimi bukadar kesin konuşmak zorundamısın abla ask olsunAlakası yok
Profilde ki kendi resmi değil miydi yaCano hangi toplu fotoda gördün kızay varya kazen bana hep hani reklam varya bi jelibon reklamı herkez elindeki jelibonla ilgili bişey diyor sonra biri seni ananas gibi görüyorum diyo ak saçlı bir adam o gibi geliyo bana hep
Bence olabilir niye olmasın seveni çokturBu kategori içime doğdu yine birinci olamayacağım galiba da en azından oh onlar alamadı derim
Üzerinize afiyet cuma günü yapacağım da
Görmedim bilmiyorum:)Olmaz süpriz bozulurşu balık yarışması varya haftasonu olan
İyi almış canım70 almış benim ki anne çoğu sıfır aldı diyor
Banada haber ver cano hafiyeliğe soyunalımOna benzeyen biri var ama biraz daha kilolu kaç senelik acaba profil ☺
Bir gün gidip izabelin evini bulucam kapıyı çalıp selam ben kk dan canfeb diyicemoturduklari semti biliyorum sanki
O oynuyor zatenNiye yıkıyorsun düşüncelerimi bukadar kesin konuşmak zorundamısın abla ask olsun
Sınav iptal oldu canım çoğu sıfır almış.Artık yenisinden ne alır bilmem:)İyi almış canımBenimki 100 aldı ilk değerlendirmeden bakalım bunda ne yapacak.
Dün Türkçe den oldular ondan 81 almış çok üzüldüm türkçeyi sevmiyor pek
Ben bulurum siteden kovmayacagina söz versin atarım buraya resminiBanada haber ver cano hafiyeliğe soyunalım
Abla valla kız acaba didim onu her reklam çıkınca kazen abi geliyo aklıma bi acabalardayım aydınlat bizi kazen abiO oynuyor zaten
Sen bana at cano diğerine bişi diyemiciiimBen bulurum siteden kovmayacagina söz versin atarım buraya resmini
Bana at bakayımBen bulurum siteden kovmayacagina söz versin atarım buraya resmini
Daha bulmadim toplu foto atayım varmı yokmu söyle sen ☺Bana at bakayım