- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Hadiyaaa kim abla kızzz kim istediİyi maşaallah canım
Ne yapacaksın seninde onunla işin:)
Bugün senin tarife talip çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiyaaa kim abla kızzz kim istediİyi maşaallah canım
Söylemiyeceğim tabi kiHadiyaaa kim abla kızzz kim istedi
Kazen kardeşim fotoğraf albümünde fotografiniz var mı? Sizi gören oldu mu? Sizi çok merak ediyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa da merak etmeye devam edeceğim demektir. Cumlelerinizde düşüklük değil de iki tane anlatım bozukluğu, bir tane yazım yanlışı var. Bu kadar kusuru kendim de yapıyorum yani canınız sağ olsun kinamayin gene de... Heyecanla cevap gelir mi diye bekliyorum.uvvv çok sert ve cümleler düşük .... kendimi kınadım bir an
Özelden Barım deee dur belkim görüyodur beni bi çağrı yapayım accık hava atayımSöylemiyeceğim tabi ki
Bende ,siz olunca yazdığım yazıdan çok çekiniyorum:)Kazen kardeşim fotoğraf albümünde fotografiniz var mı? Sizi gören oldu mu? Sizi çok merak ediyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa da merak etmeye devam edeceğim demektir. Cumlelerinizde düşüklük değil de iki tane anlatım bozukluğu, bir tane yazım yanlışı var. Bu kadar kusuru kendim de yapıyorum yani canınız sağ olsun kinamayin gene de... Heyecanla cevap gelir mi diye bekliyorum.
Söylenmez ayıpÖzelden Barım deee dur belkim görüyodur beni bi çağrı yapayım accık hava atayım
Hey benim tarifi istemişsin arkadaşım ben aldım beeen di bağam bana kimsin merak ettim çık ortaya belli et kendini bana
Aşk olsun yaneee abla kız Elhan abladan şuan çekinme benim yazıları görünce senin noktalamalarına yazına takılmaz bence beni güzel bir düzenlemeye çekerse vay halimeSöylenmez ayıp
Çoğunluk dikkat etmeden yazıyoruz:)Aşk olsun yaneee abla kız Elhan abladan şuan çekinme benim yazıları görünce senin noktalamalarına yazına takılmaz bence beni güzel bir düzenlemeye çekerse vay halime
Belli oluyor bir düzelttin yazıları noktayı unutma amaÇoğunluk dikkat etmeden yazıyoruz:)
O, olunca çok çekiniyorum:)
İşte dikkat etmiyoruz.Belli oluyor bir düzelttin yazıları noktayı unutma ama
Şimdi oldu abla.İşte dikkat etmiyoruz.
Ben kesin gördüm toplu fotoğrafta ama hangisi bilmiyorumKazen kardeşim fotoğraf albümünde fotografiniz var mı? Sizi gören oldu mu? Sizi çok merak ediyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa da merak etmeye devam edeceğim demektir. Cumlelerinizde düşüklük değil de iki tane anlatım bozukluğu, bir tane yazım yanlışı var. Bu kadar kusuru kendim de yapıyorum yani canınız sağ olsun kinamayin gene de... Heyecanla cevap gelir mi diye bekliyorum.
Noktayı unutmayalımŞimdi oldu abla.
Ben gördüm size anlatayımBen kesin gördüm toplu fotoğrafta ama hangisi bilmiyorum
Anlat bakiyim bulurum belkiBen gördüm size anlatayım
Nevroş benim tarife talip yok muİyi maşaallah canım
Profil resmine benziyorAnlat bakiyim bulurum belki
Var olmaz mıNevroş benim tarife talip yok mu
Cano hangi toplu fotoda gördün kızay varya kazen bana hep hani reklam varya bi jelibon reklamı herkez elindeki jelibonla ilgili bişey diyor sonra biri seni ananas gibi görüyorum diyo ak saçlı bir adam o gibi geliyo bana hepBen kesin gördüm toplu fotoğrafta ama hangisi bilmiyorum
Ona benzeyen biri var ama biraz daha kilolu kaç senelik acaba profil ☺Profil resmine benziyor