Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
uvvv çok sert ve cümleler düşük .... kendimi kınadım bir an
Kazen kardeşim fotoğraf albümünde fotografiniz var mı? Sizi gören oldu mu? Sizi çok merak ediyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa da merak etmeye devam edeceğim demektir. Cumlelerinizde düşüklük değil de iki tane anlatım bozukluğu, bir tane yazım yanlışı var. Bu kadar kusuru kendim de yapıyorum yani canınız sağ olsun kinamayin gene de... :KK22:Heyecanla cevap gelir mi diye bekliyorum.

Kazen kardeşim fotoğraf albümünde fotografiniz var mı? Sizi gören oldu mu? Sizi çok merak ediyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa da merak etmeye devam edeceğim demektir. Cumlelerinizde düşüklük değil de iki tane anlatım bozukluğu, bir tane yazım yanlışı var. Bu kadar kusuru kendim de yapıyorum yani canınız sağ olsun kinamayin gene de... :KK22:Heyecanla cevap gelir mi diye bekliyorum.
Bende ,siz olunca yazdığım yazıdan çok çekiniyorum:)

Ben kesin gördüm toplu fotoğrafta ama hangisi bilmiyorum 😂😂

Ben kesin gördüm toplu fotoğrafta ama hangisi bilmiyorum 😂😂
Cano hangi toplu fotoda gördün kız😊ay varya kazen bana hep hani reklam varya bi jelibon reklamı herkez elindeki jelibonla ilgili bişey diyor sonra biri seni ananas gibi görüyorum diyo ak saçlı bir adam o gibi geliyo bana hep 😂

X