Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Biz gene meme nobetindeyiz nasıl biraktirdin ☺
Allah kolaylık versin canom
Valla bişey sürmedim etmedim sadece vermedim tabiki baya bir duygusal dönem yaşadı yavrum tabi onun isteğini görünce bendegelip gelip dokunuyordu sarılıyordu içli içli öyle böyle bıraktık şükür. Hala arada gelir anne bakcam der çocuk büyüdü gözü hala memede

Biz gene meme nobetindeyiz nasıl biraktirdin ☺
Benim kiz 18 aylik oldu hicbirsey yemiyo sadece meme meme meme. Sömürdü artik iliklerime kadar. Kus kadar bise ya 9.700 kilosu yemek yedirince cıldırıyo agliyo agzini kitliyo. Hicbirsey yemiyo cok üzülyorum bu duruma cok zayif kaldi. Bnde memeden kessemmi diye düsündüm ama kücük daha ya:S

Bende bişey surmuyorum dün sabaha kadar kaç kez kalktı ağladı vermedim sabah emicez dedim
Sabah ilk uyandığında emzirdim nasıl mutlu oldu sonra öğle uykusuu uyymadi emmedigi için akşam 8 de yemek6yerken uyuya kaldı uyurken emzirdim

Kız çocukları için 20 ay diyorlar canım kesme ama gündüzü azaltabilirsiniz bende keşke geçen ay azaltmaya baslasaydim diyorum şu an

Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum hiç vermemeli mi acaba

Yavrumya kıyamam . yavaş yavaş emme sayısını kısaltarak başla sabah veriyosan diğer verecegin zamanı baya uzun tut yani öğün atla öyle öyle alışıyor kuzu. Yemeğe düşsün artık.

Yavrumya kıyamam . yavaş yavaş emme sayısını kısaltarak başla sabah veriyosan diğer verecegin zamanı baya uzun tut yani öğün atla öyle öyle alışıyor kuzu. Yemeğe düşsün artık.
Maşallah diyim yemek gordumu oturur başına iştahlı zaten
Sabah 10 akşam 8 oldu bugün arası
Yarın sabah hiç vermesem mi öğlen uykusunda veriyim birde gece yatirirken

Maşallah diyim yemek gordumu oturur başına iştahlı zaten
Sabah 10 akşam 8 oldu bugün arası
Yarın sabah hiç vermesem mi öğlen uykusunda veriyim birde gece yatirirken
Oy maşallah işte bu iyi. Verme kuzu kahvaltısını güzel yapsın oyalansın biraz bence böyle böyle bıraktık biz

Beraber yatıyoruz benden önce kalkıp emmeye baslamazsa vermiycem kaç gün e unuttu seninki ☺
Valla tam hatırlayamıcam kuzum ama 1 hafta iyi bir içlendiğini istediğini hatırlıyorumsonra yavaş yavaş ümidi kesti tabi ara sıra gelip seviyordu falan artık büyüdün annecim diyodum anlıyodu alamayacağını:)

Iy yapiyosun cnm bide benimki sadece memede uyuyo onu nasi yaparim hic bilmiyorum.
Benimki de meme de uyur du sadece şu küçük sutler var ya pipetli onu içti uyudu şimdi
Meme istiyor ben vermeyince kendikini açıp bana veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…