B3n çok giremiyorum ya takımdan da kovuldum kovulacam az kaldı
Niye hayırdır canım
Allah kolaylık versin canım. Ne kadarlık oldu?Buzagiyyi sütten kesiyorum
Saol canim Bugün doğum günü dün kutladik tam 24 olduAllah kolaylık versin canım. Ne kadarlık oldu?
Neden kız benim gibi kovulacagini hissettiğinde usulca bırak yapamıyorum edemiyorum deB3n çok giremiyorum ya takımdan da kovuldum kovulacam az kaldı
Olsun etiket deyip geçme
Maşallah canımSaol canim Bugün doğum günü dün kutladik tam 24 oldu
Sabah ilk uyandığında verdim birde şimdi uyuduktan sonra emdi
Doğum günü kutlu olsun kuzunun balımSaol canim Bugün doğum günü dün kutladik tam 24 oldu
Sabah ilk uyandığında verdim birde şimdi uyuduktan sonra emdi
Olmaz iyice kilo alıyorum 63 tüm diğer takımdan ayrılırkenNeden kız benim gibi kovulacagini hissettiğinde usulca bırak yapamıyorum edemiyorum de
Saol tatlımDoğum günü kutlu olsun kuzunun balım
Saol canım çok şükür süt sıkıntımız hiç olmadı poşet poşet döktüm hatta sagdiklarimi ilk zamanlar icmediMaşallah canımdoğum gününüzde kutlu olsun. Saglıkla büyüsün
Vakti gelmiş :)
Benim fazla sütüm olmuyor. Büyüğü 1 yaşına kadar zar zor emzirdim. Ufaklığada mama takviyesi yapıyorum
Valla benim kızda öyleydi hiç bırakmak istemedi 2 yaşını az geçmişti bıraktığımızdaSaol canım çok şükür süt sıkıntımız hiç olmadı poşet poşet döktüm hatta sagdiklarimi ilk zamanlar icmedişimdide çok düşkün biraksam okula gidene kadar emecek
Takılıyorum canım sen takımlarla gayretlisin yapıyorsun :))Olmaz iyice kilo alıyorum 63 tüm diğer takımdan ayrılırken
Bırakır zamanla :)Saol canım çok şükür süt sıkıntımız hiç olmadı poşet poşet döktüm hatta sagdiklarimi ilk zamanlar icmedişimdide çok düşkün biraksam okula gidene kadar emecek
Biz gene meme nobetindeyiz nasıl biraktirdin ☺Valla benim kızda öyleydi hiç bırakmak istemedi 2 yaşını az geçmişti bıraktığımızda
Takılıyorum canım sen takımlarla gayretlisin yapıyorsun :))
Öyleyim tabi 2 ayda 3 kilo vermisimTakılıyorum canım sen takımlarla gayretlisin yapıyorsun :))
Uyanıyor açmaya çalışıyo ağlıyor izin vermeyince beni seviyo sırtını yaslayip geri uyuyoBırakır zamanla :)