- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hayirli aksamlar nevoHayırlı akşamlar
Ne haber canım nasıl gidiyor:)Hayirli aksamlar nevo❤
Cumartesi pazar pek gitmiyor aslinda:)bi de ustune pazartesi de eklendi bizim burda secimler var gerisini sen dusun:)Ne haber canım nasıl gidiyor:)
Üçüzlerle zor oluyordur:)Cumartesi pazar pek gitmiyor aslinda:)bi de ustune pazartesi de eklendi bizim burda secimler var gerisini sen dusun:)
Sadece 1 gün canım:) 1 Ocak'ta tatil oluyor:)Nevo yilbasi tatiliniz kac gun?
Bizimkiler 27 aralikta giriyolar tatileSadece 1 gün canım:) 1 Ocak'ta tatil oluyor:)
Ne güzelmiş:)Bizim tatil yok:)Bizimkiler 27 aralikta giriyolar tatile
Bana hic guzel degil vallaNe güzelmiş:)Bizim tatil yok:)
Hatta çocukların sınavlar başlıyor.3 hafta full doluyuz:)
Biraz daha büyüsünler o zaman tatili daha çok seveceksin:)Bana hic guzel degil vallaaslinda digerleri fena degil oynuyolar ucuzlerden birisi cok yaramaz tek basina yetiyor bana
O zaman ayrı ayrı hediyeler hazırlaman gerekecek:)Kreste de yilbasi kutlayacaklarmis ogretmen hediye alin paket yaptirin noel baba verecek cocuklara dedi:)
Aynen oyle .bi de giyim kusam derken bi suru masraf:)O zaman ayrı ayrı hediyeler hazırlaman gerekecek:)
Kostüm falan mı giyecekler:)Öyleyse masraf çok:)Aynen oyle .bi de giyim kusam derken bi suru masraf:)
Valla Allah durumu olmayanlara yardimci olsun nevo.ucuz dorduzun masrafi dunya kadarKostüm falan mı giyecekler:)Öyleyse masraf çok:)
Allah kolaylık versin:)
Valla Allah durumu olmayanlara yardimci olsun nevo.ucuz dorduzun masrafi dunya kadarKostüm falan mı giyecekler:)Öyleyse masraf çok:)
Allah kolaylık versin:)
İkizlerden biliyorum canım:)Yani çocukların arasında yaş farkı olunca ayrı zamanlarda alacaklarını alabiliyorsun.Ama yaş aynı olunca aynı anda almak zorundayız:)Valla Allah durumu olmayanlara yardimci olsun nevo.ucuz dorduzun masrafi dunya kadar
Aynen oyle.yas farki olunca buyukten kalani kucuge giydirmek mumkun ayni yasta olunca hepsi ayni beden:)her birine 2 takim kiyafet alayim diyosun dunyanin parasi tutuyor vallaİkizlerden biliyorum canım:)Yani çocukların arasında yaş farkı olunca ayrı zamanlarda alacaklarını alabiliyorsun.Ama yaş aynı olunca aynı anda almak zorundayız:)
Mesela bir kazak 100 tl ama çarpı iki olunca bir düşünüyorsun ama küçüğe alınca ya iyiymiş diyoruz:)
Her şey öyle canım:)Ne yapalım canları sağolsun:)Aynen oyle.yas farki olunca buyukten kalani kucuge giydirmek mumkun ayni yasta olunca hepsi ayni beden:)her birine 2 takim kiyafet alayim diyosun dunyanin parasi tutuyor valla
Tabi ki :)kimin icin ugrasiyoruz onlar icin:)insallah buyuduklerinde hayirli evlatlar olurlar da uzmezler bizi:)Her şey öyle canım:)Ne yapalım canları sağolsun:)