• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Aklima geldi de seneler sonra biz yine burda yazisicaz insallah.o zaman sen kizi verdim yazicaksin belki:)ben de oglanlar uniye hazirlaniyor yazicam falan:))ayy duygulandim ya:)
İnşaallah canım:60:
Oğluma hamileydim üye olduğumda kızlar 5.5 yaşındalardı:)
Şimdi kızlar lisede oğlum seneye ortaokul:) 10 sene sonra neler olur bilemeyiz:)

İnşaallah canım:KK60:
Oğluma hamileydim üye olduğumda kızlar 5.5 yaşındalardı:)
Şimdi kızlar lisede oğlum seneye ortaokul:) 10 sene sonra neler olur bilemeyiz:)
Aynen oyle🤭hep yazalim ama gun gelir belki cocuklarimiza hatira kalir bu mesajlarimiz:))

Aynen oyle🤭hep yazalim ama gun gelir belki cocuklarimiza hatira kalir bu mesajlarimiz:))
Aynen öyle canım belki üye olurlar mesajlarımızı daha detaylı incelerler:)
O sebeple hep dikkat ederim:)

Aynen öyle canım belki üye olurlar mesajlarımızı daha detaylı incelerler:)
O sebeple hep dikkat ederim:)

Aynen oyle:)))olmadi siz bana bakmayin o zamanlar genctim ben yaptim siz yapmayin diyip siyrilirim isin icinden:))))
Şimdiden bahanemizde hazır:)
Seninde 3 oğlun var:)Gelinlerde gelir seni çekiştirir ne olacak ki:)

Okumaları ihtimali çok yüksek:)
Büyüdüklerinde daha zor olacak üç erkek cidden zor olur:)
Ergenlikleri falan dayilarina cekerse batarim:)))buyuyunce ceksinler ama kardesim anneme cok duskundur:)ben de duskunum ama ben duygularimi pek belli edemem:))

Back