İnşaallah öyle olur :)Tabi ki :)kimin icin ugrasiyoruz onlar icin:)insallah buyuduklerinde hayirli evlatlar olurlar da uzmezler bizi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah öyle olur :)Tabi ki :)kimin icin ugrasiyoruz onlar icin:)insallah buyuduklerinde hayirli evlatlar olurlar da uzmezler bizi:)
İnşaallah canımAklima geldi de seneler sonra biz yine burda yazisicaz insallah.o zaman sen kizi verdim yazicaksin belki:)ben de oglanlar uniye hazirlaniyor yazicam falan:))ayy duygulandim ya:)
Aynen oylehep yazalim ama gun gelir belki cocuklarimiza hatira kalir bu mesajlarimiz:))İnşaallah canım
Oğluma hamileydim üye olduğumda kızlar 5.5 yaşındalardı:)
Şimdi kızlar lisede oğlum seneye ortaokul:) 10 sene sonra neler olur bilemeyiz:)
Aynen öyle canım belki üye olurlar mesajlarımızı daha detaylı incelerler:)Aynen oylehep yazalim ama gun gelir belki cocuklarimiza hatira kalir bu mesajlarimiz:))
Aynen öyle canım belki üye olurlar mesajlarımızı daha detaylı incelerler:)Aynen oylehep yazalim ama gun gelir belki cocuklarimiza hatira kalir bu mesajlarimiz:))
O zamana belki konularimiz zaman asimina ugrar falan silinir belkiAynen öyle canım belki üye olurlar mesajlarımızı daha detaylı incelerler:)
O sebeple hep dikkat ederim:)
Şimdilik hepsi duruyor:)O zaman belli olmaz:)O zamana belki konularimiz zaman asimina ugrar falan silinir belki
En fazla halasi ve babaanesine bir iki laf sokmusumdur baska vukuatim yok:))))Şimdilik hepsi duruyor:)O zaman belli olmaz:)
Tarihi eser olacağız:)
Onlarında görümce ve kayınvalidesi olacağı için anlayış göstereceklerdir:)En fazla halasi ve babaanesine bir iki laf sokmusumdur baska vukuatim yok:))))
Aynen oyle:)))olmadi siz bana bakmayin o zamanlar genctim ben yaptim siz yapmayin diyip siyrilirim isin icinden:))))Onlarında görümce ve kayınvalidesi olacağı için anlayış göstereceklerdir:)
Şimdiden bahanemizde hazır:)Aynen oyle:)))olmadi siz bana bakmayin o zamanlar genctim ben yaptim siz yapmayin diyip siyrilirim isin icinden:))))
Kotu olursam cekistirsinler tabi haklaridir:)Şimdiden bahanemizde hazır:)
Seninde 3 oğlun var:)Gelinlerde gelir seni çekiştirir ne olacak ki:)
Kıskanıp çekiştirebilirler:)Kotu olursam cekistirsinler tabi haklaridir:)
Ayy yok alsinlar kocalarini tepe tepe kullansinlar:))hatta giderken kp lerini de ala bilirler beni yalniz biraksinlar:)))))Kıskanıp çekiştirebilirler:)
O kadar mı yoruyorlar:)Ayy yok alsinlar kocalarini tepe tepe kullansinlar:))hatta giderken kp lerini de ala bilirler beni yalniz biraksinlar:)))))
O kadar mı yoruyorlar:)Ayy yok alsinlar kocalarini tepe tepe kullansinlar:))hatta giderken kp lerini de ala bilirler beni yalniz biraksinlar:)))))
Saka ya yoruluyorum elbette ama evlatlarima canim feda:)O kadar mı yoruyorlar:)
Okumaları ihtimali çok yüksek:)Saka ya yoruluyorum elbette ama evlatlarima canim feda:)
Gelecekte okurlar falan neme lazim
Ergenlikleri falan dayilarina cekerse batarim:)))buyuyunce ceksinler ama kardesim anneme cok duskundur:)ben de duskunum ama ben duygularimi pek belli edemem:))Okumaları ihtimali çok yüksek:)
Büyüdüklerinde daha zor olacak üç erkek cidden zor olur:)