- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.142
Evet artık ergenliğe az kaldı oğlanın bir yeri etlendi mi sıka sıka seviyorim kızıyorİştahlı demekki demi.
Evet artık ergenliğe az kaldı oğlanın bir yeri etlendi mi sıka sıka seviyorim kızıyor
Abla 10 u doldurdu artık :)) hiç sevmiyor en çok kollarını sıkıyor um böyle etli etli ele geliyor aslında kilolu deglde anca serpiliyor :))Kaç yaşında oğlun,bide oğlan çocukları pek böyle şeylere kızarlar:))
Abla 10 u doldurdu artık :)) hiç sevmiyor en çok kollarını sıkıyor um böyle etli etli ele geliyor aslında kilolu deglde anca serpiliyor :))
O yüzden karışmıyor um yemesine eşim çok yemesij diyor kilolu olmasın diye ama şimdi kilo alsada ergenlik te boy atar sanırım daha 32 kiloMaşallah ona annesi,tamda büyüme çağında şu anda:))
offffff kız bunu ne ara yaptın, yedin
Hemde ne yedik
Sarımsaklı yoğurt eşliğinde...kızmış tereyağını cossss diye gezdirdim...mmm ama çok pişmanım
offffff kız bunu ne ara yaptın, yedinadı ne bunun, görüntüsü çok güzel kesin buharda pişirmişsindir. Ellerine sağlık
Kaslı göbecik gitti demek
Çıp çıtır diyelim bizkarta kaçmış çıtır
Ağzının tadını da biliyorsun vallateşekkür ederim bebişim
Özbek mantı,evet buharda pişirdim...
dünya mutfağı yapılsada Özbek mantı yapsam
gitmedi gitmedi
Anlık bir minik göbüş olmuştu geri gitti ben kızınca
Günaydın herkes uyuyor galibaGünaydınlar hanımlar
Günaydın herkes uyuyor galiba
Tessekur ederim canim bu sıralar işlerim çok yeni evime tasindim duzenim kurum yeniden burdayam özleendinz vallahi haberinz olsunİyi akşamlar canım iyidir sen nasılsın:)
Iy aksamlar kizlar nasisizniz
nasilinz kizlarNerde bu hanımlar miniğim
Günaydın minkcimGünaydın herkes uyuyor galiba
nasilinz kizlar
ara verildi ya kategoriye herkes kaybolduNerde bu hanımlar miniğim
Allah kolaylık versin pinkcim çok zor o taşınma işi güle güle otur yeni evinde :))Tessekur ederim canim bu sıralar işlerim çok yeni evime tasindim duzenim kurum yeniden burdayam özleendinz vallahi haberinz olsun
ara verildi ya kategoriye herkes kayboldu
Allah kolaylık versin pinkcim çok zor o taşınma işi güle güle otur yeni evinde :))