bende yeni profil mesajini gorursem o mesajini bulup okuyup okuyup guluyorumKukrimi görünce sen aklıma geliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeni profil mesajini gorursem o mesajini bulup okuyup okuyup guluyorumKukrimi görünce sen aklıma geliyorsun
bence şoktadır. gözünü almıstir inanamiyirdur bu insan mi melek mibeni görünce korkup kaçtı
Yirim seniiiiiii şebekkGiderdim bence
Bilemeyeceğim artıkbence şoktadır. gözünü almıstir inanamiyirdur bu insan mi melek mi
rica ederim ne demekBilemeyeceğim artık
bu aradaçok tatlı dillisinteşekkürler düşüncen için
28 de olur 29 da. evliyim :)kaç yaşındasın canım?
Evli miydin sen
28 de olur 29 da. evliyim :)
Günaydın ablam nasılsın :))Günaydınlar gençler
Günaydın ablam nasılsın :))
İyidir bende çocukları okula bıraktım arbaa buz tutmus zor gitti okula kadar vallaGünaydın miniğim,iyiyim sağol sen nasılsın:))
İyidir bende çocukları okula bıraktım arbaa buz tutmus zor gitti okula kadar valla
Kahvaltı hazırlayacağım küçüğe anne taanimmm acittiii diyor
Evet abla hiç cekinmez soyler nerde olursa :))Oyyy sevsinler miniği nasılda açıkmış annesi
Evet abla hiç cekinmez soyler nerde olursa :))
En büyük oğlum elimde tabak gezerdim maşallah üzmüyor kız beni o konuda ama yediğini de belli etmiyor haniNe güzel işte açıktığını söylemesi aferin ona
karta kaçmış çıtıroooo çıtırsın daha
En büyük oğlum elimde tabak gezerdim maşallah üzmüyor kız beni o konuda ama yediğini de belli etmiyor hani
Babası benim kızım kibar olacak diyor :))
Şuan da büyük oğlum u doyuramiyorum artık anne bir daha diyorHwr çocuk farklı oluyor işte.
Yemeyen çocuk zordur.
Şuan da büyük oğlum u doyuramiyorum artık anne bir daha diyor