Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Keratalar sizi, oy sayısını beğenmeyip teşekkür etiketi de yapmamışlar. Benim hamsi kuşundaki gibi oy verenleri 2 kez ve buradakiler de etiketleyin çok görünsün diye
Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astimbundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga ne

Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astimbundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga ne
Yani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun?
Yani sen üyelere beni 1.edemedikten sonra verdiğiniz oyların önemi yok,yoramam kendimi mi diyorsun?

Not:Havanı sevsinler

Yani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun?
Yani sen üyelere beni 1.edemedikten sonra verdiğiniz oyların önemi yok,yoramam kendimi mi diyorsun?

Not:Havanı sevsinler
Ne alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorum

Ne alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorum
Ben mii,oraya buraya çekmek miii,iftira
Ben kopyala yapıştır yapıp başlarına etiket koyuyorum ,ama yine de oyalayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…