- 2 Aralık 2015
- 31.493
- 105.085
Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun?Bana oy veren guzel kalpli arkadaslara sonsuz tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun?Bana oy veren guzel kalpli arkadaslara sonsuz tesekkurler
Herkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettimYani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun?
Sagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştinTeşekkür ederim kuzum ellerine sağlık 7 fark vardı sadece aramızda seninkide çok güzeldi
Evet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi .Bildirim gelmemiş ki oylama için
Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm
Daha çok hakeden vardı ama nasip böyleymiş işte .sağol balımmmSagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştin
Rica ederim canım ellerine sağlık en sevdiğim yemek
bu sefer bildirim gitmedi oy kullanmayanlari etiketlemek yanlış anlaşılabilecegi için yapmadık :))Bildirim gelmemiş ki oylama için
Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm
Herkes teşekkür ederken dürtmüş de etmiş.Sen haberleri yokken etmişsinHerkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettim
Oy kiyamam daha kücücükmüs yaaa( tez vakitte iylesir umarim
Aminnn, sagolun kızlar. ❤❤Çok geçmiş olsun kuzuya
H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi muElif
ikiminikprenses
Selenofil
❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥❤❤❤❤❤❤
Bana oy verdiğiniz için tek ederim oylariniz ile 3. Oldum beni çok mutlu ettiniz
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Geldi canim benm tebrik ederim..H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi mu
Bildirim nie gitmemis diyodum bendeEvet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi .
Sağol balım banada böyle kısmetmişinşallah balımm çok sağol
Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katılGeldi canim benm tebrik ederim..
1nciliklerde olsun insallah
bilmem kismet bigün belki :):)Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katıl