- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.429
Hiç tatlı yok bu seferMantıklı kadayıf dolması yapicaktim bende sonra neyse dedim tatlı kilo aldırıyor
Valla bir kolay geldi sen deyinceKolay gelsin
İyiki yapmamışsın hüpletirdin oyları tek tatlı diyeMantıklı kadayıf dolması yapicaktim bende sonra neyse dedim tatlı kilo aldırıyor
Sen bursalı miydin? Ben birdaha ki sefere tahinli yapıyorum oylarımızı bursa dışına çıkarmayalım bana verirsiniz tamam mıEn güzeli herkes kendi memleketinden yapsın
Keşke yapaydim ikinci oyları alırdım belkiHiç tatlı yok bu sefer
Dogru et yemekleriydi, kafa gittiEt yemekleri değil miydi o ben mi oyke hatırlıyorum
Aynen kismetten öte köy yokmuşİyiki yapmamışsın hüpletirdin oyları tek tatlı diye
Sen bursalı miydin? Ben birdaha ki sefere tahinli yapıyorum oylarımızı bursa dışına çıkarmayalım bana verirsiniz tamam mı
AynenKeşke yapaydim ikinci oyları alırdım belki
Oyy Kuzum beniiim şaka yapıyorum haaAynen kismetten öte köy yokmuş
Adana yapan olmadı bu sene lahmacun kaldı tatlı hiç yok ://Dogru et yemekleriydi, kafa gitti
Yöresel de Urfa yapmıştım
Yok değilim, Karadeniz diyeyimSen bursalı miydin? Ben birdaha ki sefere tahinli yapıyorum oylarımızı bursa dışına çıkarmayalım bana verirsiniz tamam mı
Aynen, kimse tatlı yapmadı. Geçen sene olmuştuAdana yapan olmadı bu sene lahmacun kaldı tatlı hiç yok ://
Yazmadım valla ilk sayfadan baktım tüm tariflere netim yoktu giremedimEvet yoksam bakmadınmı yoksam yorum yaZmadınmı
24 olmuşumAdana yapan olmadı bu sene lahmacun kaldı tatlı hiç yok ://
Tüh gitti bir oyYok değilim, Karadeniz diyeyimdeşifre olmayayım
Kız git bi cvp neyim yaz kendininkine ayııppYazmadım valla ilk sayfadan baktım tüm tariflere netim yoktu giremedimkendi tarifimin yorumlarına da bakamadım ☺
24 gün diyosun eyiii biseycik kalmamışsen günde 1 oy alırsan 24 günde yetişirsin mavi saçlı deve
Tabi tek şartla,o oy almazsa