- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen sene eli böğründe yaptım, az oy aldıBilimciler bizim yaptığımız, bilinmedikler yapmadiklerimiz
Sana kelle paça kaparım ben birdaha ki sefere
Yarışmadan mi cekiliyosun tamam ben söylerim kazeneYaa karnıma ağrı girdi canooo tamam benlen ilgili konuşmayın laaan yitee küsüp gitcem bak
Ben +18 i geçtim, 29 yaşımda olacağım+18 e gidin bence.
Anam oraya adım dahi atmayın psikoloji sarsılüyüür+18 e gidin bence.
Bogrune oturmusturBen geçen sene eli böğründe yaptım, az oy aldı
Naaan tohatlı kapışmayalım nezamandır etmiyoZ özledin heralYarışmadan mi cekiliyosun tamam ben söylerim kazene
Bilimciler bizim yaptığımız, bilinmedikler yapmadiklerimiz
Sana kelle paça kaparım ben birdaha ki sefere
Nerden nereyeee
havam +1500 dü geçen kategori
şimdi -1500...
ahhh ulan ahh
Espirilerimin kalitesi bile düştü
Geçen netim yoktu ya çok gelemedimNaaan tohatlı kapışmayalım nezamandır etmiyoZ özledin heral
Tamam işte, yaşın da tutuyormuşBen +18 i geçtim, 29 yaşımda olacağım
i'm saf
size bişey olmaz, toplu şekilde takılınAnam oraya adım dahi atmayın psikoloji sarsılüyüür
Oturdu vallaBogrune oturmustur
Evet yoksam bakmadınmı yoksam yorum yaZmadınmıGeçen netim yoktu ya çok gelemedim
Mantı mi yaptın bakem sen hemde kalpli
Evet yoksam bakmadınmı yoksam yorum yaZmadınmıGeçen netim yoktu ya çok gelemedim
Mantı mi yaptın bakem sen hemde kalpli
Kolay gelsinDe haydi gidin yatın isim gücüm var benim gidemiyom sizin yuzunuzden
Ben geçen sene eli böğründe yaptım, az oy aldı
Mantıklı kadayıf dolması yapicaktim bende sonra neyse dedim tatlı kilo aldırıyorTamam işte, yaşın da tutuyormuş
size bişey olmaz, toplu şekilde takılın
Oturdu valla
En güzeli herkes kendi memleketinden yapsın
Et yemekleri değil miydi o ben mi oyke hatırlıyorumBen geçen sene eli böğründe yaptım, az oy aldı