Mantıdan aldım ruhsatıRuhsatsiz silah gezdirmeden şikayet etcem senibu ne ya herkese silah cekiyon
İyim iste nevo sali ve pazartesi malum oglanlar tepemdeNe haber canım
2 gün önce ilacı kestiler.İlacsız uyanıyor mu, bilinç açık mı diye...Ne yazık ki bilinç kapalıNevreste abla babanda bi gelişme varmı
azerin sizin azerin isimli bir sanatçınız var ordan mi esinlendiniz :)İyim iste nevo sali ve pazartesi malum oglanlar tepemde
Bizimkilerde tatildeler yarın bitiyor.İyim iste nevo sali ve pazartesi malum oglanlar tepemde
Allah yardimciniz olsun nevo2 gün önce ilacı kestiler.İlacsız uyanıyor mu, bilinç açık mı diye...Ne yazık ki bilinç kapalı
İyi gelişme yok yani:/
Yok kizimin ismi Azerinazerin sizin azerin isimli bir sanatçınız var ordan mi esinlendiniz :)
Bizim tatil persembe bittiBizimkilerde tatildeler yarın bitiyor.
2 gün önce ilacı kestiler.İlacsız uyanıyor mu, bilinç açık mı diye...Ne yazık ki bilinç kapalı
İyi gelişme yok yani:/
Sağol canım:)Allah yardimciniz olsun nevo
Pazartesi bitiyor:)Maratonum başlıyor:)Bizim tatil persembe bitti
çok güzel bir isim. ben azerileri çok seviyorumYok kizimin ismi Azerin
Canım geçirdiği hastalık çok, o sebeple bilemiyoruz.hadiyaa ama yine belli olmaz abla duyuyoruz sonradan uyanabiliyor inşallah Rabbim size bağışlasın .
abla gecmis olsun. bende gordum yazmak istedim ama hatirlatip tekrar uzmemek icin yazamadim.. Allah sifasini versin insallahBizimkilerde tatildeler yarın bitiyor.
Sağol canım benimabla gecmis olsun. bende gordum yazmak istedim ama hatirlatip tekrar uzmemek icin yazamadim.. Allah sifasini versin insallah
iyilistigi haberinide alacaz insallahSağol canım benimAllah hepinizden razı olsun:)
İnşaallah canım hayırlısı artık:)iyilistigi haberinide alacaz insallah
Canım geçirdiği hastalık çok, o sebeple bilemiyoruz.
Canım bizde aynı fikirdeyiz.Yani daha fazla çekmesin .Hastalanmadan önceki halinden beter olmasın.Rabbim hayırlısı nasıl ise öyle lütuf etsin inşallah abla .bize hani konuşması kolay burdanda bazen okadar çektiği acı ya karşı daha fazla çektirmesin derler ya nekadar doğru bir dua bilemem orasını tabi. Rabbim size güç kuvvet versin .