- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yormaz bence ağzını yani boşa gitmesin nefesi kukrimiminBenim icin okuyup uflemeye gitti
Aksam ben sana okuyup ufleyeyim de tersine gor senYormaz bence ağzını yani boşa gitmesin nefesi kukrimimin
Tarif aldım dememiysdi o neden yok
Mantıma kafayı taktın sen illa beni sonuncu etcenhaa minik bile moral veriyor sen niye böyle gıcıksınyaaaAksam ben sana okuyup ufleyeyim de tersine gor sen
Saka yapiyoruz herhalde kizaambirincilere takilmak adetimizi devam ettiriyorum birinci olmak icin once cok guclu psikolojin var mi onu test ediyoruzbak pabica kusdu gitti kazanamadilaf aramizda kazanirsan sevinecegim kisilerdensinMantıma kafayı taktın sen illa beni sonuncu etcenhaa minik bile moral veriyor sen niye böyle gıcıksınyaaa
Senin testine tüküriyim hatırlatma kııııız hemşomu şimdivalla ben küsmem gitmem beni çook zorlaman lazım ama kazanırsam kork bendenSaka yapiyoruz herhalde kizaambirincilere takilmak adetimizi devam ettiriyorum birinci olmak icin once cok guclu psikolojin var mi onu test ediyoruzbak pabica kusdu gitti kazanamadilaf aramizda kazanirsan sevinecegim kisilerdensin☺
E bu kadar yoruyoruz seni kazanirsan hava atmak hakkin tabiSenin testine tüküriyim hatırlatma kııııız hemşomu şimdivalla ben küsmem gitmem beni çook zorlaman lazım ama kazanırsam kork benden
O değilde kazanamazsam netcem benyaaa gidin başkasına takılınnnn beeeE bu kadar yoruyoruz seni kazanirsan hava atmak hakkin tabi
O zaman beni dovme deO değilde kazanamazsam netcem benyaaa gidin başkasına takılınnnn beee
Hergün adını zikretcemO zaman beni dovme de
Minik bile derkenMantıma kafayı taktın sen illa beni sonuncu etcenhaa minik bile moral veriyor sen niye böyle gıcıksınyaaa
Ordaki " bile" küçümseme değil ki amaMinik bile derken
Seni korkutmak güzelOrdaki " bile" küçümseme değil ki ama
Seni korkutmak güzel
Kanka kiz kazanirsa bile sevinemicek bizim yuzumuzdenSeni korkutmak güzel
Ahahahhaa #mantikazansinKanka kiz kazanirsa bile sevinemicek bizim yuzumuzden