Haklısın canım her konuda zor oluyor.Hele gurbette yalnız daha zor:)Allah yardımcın olsunAmin canım benim sağolasınüçüncü çocuğa bakamam nevoşum çok zor,birtanesine zor bakıyorum.ikinciye nasıl bakacağımı kara kara düşünürken üçüncü çok zor çocuk bakmak çok zormuş göründüğü gibi değilmiş
Hosgeldin abla nasilsinİyidir canım sağol sen nasılsın
Yeni geldim:)
Geçmiş olsun canım aman dikkatli olElma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo
İyi canım sağol sen nasılsınHosgeldin abla nasilsin
Gecmis olsum cnm dikatli ollElma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo
Bnde kizla ugrasip duruyorum abla az once en sevdigim sürahimi kirdıİyi canım sağol sen nasılsın
oooy geçmiş olsun sağlık olsun napcannBnde kizla ugrasip duruyorum abla az once en sevdigim sürahimi kirdı
Canını sıkma sağlık olsun canımBnde kizla ugrasip duruyorum abla az once en sevdigim sürahimi kirdı
Sağol balımgeçmiş olsun canım
Sağolasın Allah razı olsun benim çiçeğim ablam annemHaklısın canım her konuda zor oluyor.Hele gurbette yalnız daha zor:)Allah yardımcın olsun
CanımsınSağolasın Allah razı olsun benim çiçeğim ablam annem
Sağol ablacım bi an oldu işteGeçmiş olsun canım aman dikkatli ol
Tabiki cani sagolsun ama yinede bnde o surahiyle parca parca kirıldımoooy geçmiş olsun sağlık olsun napcann
Bende çok keserim,yakarım:)Sağol ablacım bi an oldu işte
Sağol canım bi anda oldu işteGecmis olsum cnm dikatli oll
Aslında ben cok kesmem ama nasıl oldu sasırdım :)Bende çok keserim,yakarım:)
Aynen ablaa napalimmCanını sıkma sağlık olsun canım
öyle oluyor ya bnim oğlanda annemin aldığı sehpayı kırdı nasıl üzüldümTabiki cani sagolsun ama yinede bnde o surahiyle parca parca kirıldım
Sen nasilsin cnm denk gelemedik bayadir