• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Sağol canım benim :KK60:
Sen bu sefer tarif almadın seyirci mi olacaksın:)
kararsizim inan ki bu ara yetişemiyorum ama bir yandan da tarif düşünüyorum bakalım :)

İyiyim canım sağol:KK60:
Yerleştim çok şükür canım :KK74: :KK74:
Senin hamilelik nasıl gidiyor:KK45::nazar:
Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içi😘😘 hamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak 😁

Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içi😘😘 hamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak 😁
Allah razı olsun canım:60:
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah canım:):anne::anne::anneadayı::nazar:
Bende ikizlerde öyle diyordum sonra 3. geldi:)

Allah razı olsun canım:KK60:
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah canım:):anne::anne::anneadayı::nazar:
Bende ikizlerde öyle diyordum sonra 3. geldi:)
Amin canım benim sağolasın 😍 üçüncü çocuğa bakamam nevoşum çok zor,birtanesine zor bakıyorum.ikinciye nasıl bakacağımı kara kara düşünürken üçüncü çok zor 🥴 çocuk bakmak çok zormuş göründüğü gibi değilmiş

Çok geçmiş olsun ya nasıl yaptın:KK43:
Elma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo

Elma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo
geçmiş olsun canım

Back