- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Canım senin bebekte küçüktü sanırım hayırlı olsun yeni bebişRabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içihamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak
Amin canım Allah razı olsunAllahım hepsini hayırlı evlat eylesin❤
Hayırlı geceler ablacımKahvaltıya misafirim var gidip biraz hazırlık yapayım hayırlı geceler
hayırlı geceler benimde başım ağrıyor yatayımm bendeKahvaltıya misafirim var gidip biraz hazırlık yapayım hayırlı geceler
Güzel bişey bulursam katılırım, aklımda henüz bişey yok canım nasip bakalımTeşekkürlerkatıl sende
Tamam canımGüzel bişey bulursam katılırım, aklımda henüz bişey yok canım nasip bakalım
MaşaAllah seni iyi görmek çok güzelAllah daim etsin kuzumhamd olsun canım bende iyiyim koşturmacalar çocuklarla son gaz devam
cok zor isin Allah yardimcin olsun cnm❤öyle oluyor ya bnim oğlanda annemin aldığı sehpayı kırdı nasıl üzüldüm
hamd olsun canım koşturuyorum ortancada anaokuluna başladı ya iki okullu çocuk daha yoğun ve yorucu oluyormuş ytişmeye çalışıyorum onlara :)
sen nasılsın baban nasıl
Allah kolaylık versin canım bizde atlatamadik daha onuİyi geceler herkese azı dişI nöbetindeyiz bizde
Valla dişim açıyor diyor ara ara ağlıyor diş galiba azıların zamanı geldi geçti bile 3bçk yaşında oldu hasta olmasında amanAllah kolaylık versin canım bizde atlatamadik daha onu
Kanadığını unutan minik hanımlar nasıllar acabaİyi geceler
Inşallah canım, biz baya ateşli geçirdik şu an daha iyi ama geceleri uykuda sağa sola atıyor kendini hala ağlayarak. 2 yaşını bekleyemedi aceleci oğlumValla dişim açıyor diyor ara ara ağlıyor diş galiba azıların zamanı geldi geçti bile 3bçk yaşında oldu hasta olmasında aman
Evet canım her türlü yöresel tarif yapılabilir:)Nevreste nevrosum bu kategoride herşey olabiliyor değil mi? Çorbalar tatlılar vs?
Deynebim paylasinca dikkatini cekti önceki kategori "yoresel yemekler, yöresel tatlar" diye başlık atılmış, belki bazı katılımcıların dikkatinden kaçmış olabilir
Kanadigini ne anlamadımKanadığını unutan minik hanımlar nasıllar acaba
Ucsuz bucaksız dimi abla insanin aklina okdar tarif geliyorki acaba tarifmi degissem diye düsunuyor insanEvet canım her türlü yöresel tarif yapılabilir:)
Milyon tane tarif var:)