- 16 Ağustos 2010
- 292.917
- 602.619
- 43
Ben aceleci ve sabırsızım ondan kazalar çok olur:)Aslında ben cok kesmem ama nasıl oldu sasırdım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aceleci ve sabırsızım ondan kazalar çok olur:)Aslında ben cok kesmem ama nasıl oldu sasırdım :)
bende öyle yaaBen aceleci ve sabırsızım ondan kazalar çok olur:)
Her şey hızlıca yapılsın bitsin istiyorumbende öyle yaa
Ben yavasımdır ya profiterolü yapmam 3 saat sürmüştüBen aceleci ve sabırsızım ondan kazalar çok olur:)
tıpkısıı geçen arkadaşlarla kahve içmeye gidiyoruz yürüyerekbirden arkadaş durdurdu noldu dedim bu acelen ne diyor gezmeye gidiyoruz sanki bir yerlere yetişecek gibi nefes nefese yürüyorsunHer şey hızlıca yapılsın bitsin istiyorum
Bende tam tersiBen yavasımdır ya profiterolü yapmam 3 saat sürmüştü
tıpkısıı geçen arkadaşlarla kahve içmeye gidiyoruz yürüyerekbirden arkadaş durdurdu noldu dedim bu acelen ne diyor gezmeye gidiyoruz sanki bir yerlere yetişecek gibi nefes nefese yürüyorsun
tıpkısıı geçen arkadaşlarla kahve içmeye gidiyoruz yürüyerekbirden arkadaş durdurdu noldu dedim bu acelen ne diyor gezmeye gidiyoruz sanki bir yerlere yetişecek gibi nefes nefese yürüyorsun
Ben cok terliyorum ondan sevmiyorum hızlı yapmayıBende tam tersi
Mecburen canım yoksa bir şey yetişmiyor:)Ben cok terliyorum ondan sevmiyorum hızlı yapmayı
aynen o kadar kaptırmışım kendimi acelem yokken de acele ediyorum
Yetişmek için böyle yaşıyoruz:)
Çifter Çifter geliyosun gene
heyecanlanıyor benle konuşurkenÇifter Çifter geliyosun gene
O düzelmezaynen o kadar kaptırmışım kendimi acelem yokken de acele ediyorum
Ahahha aynen 3 çocukla oyle olmustur :)Mecburen canım yoksa bir şey yetişmiyor:)
ajda pekkan gibi hiperaktifimO düzelmez
Hahahha benle de konusuyo ama acaba kime heyecanlanıyoheyecanlanıyor benle konuşurken
Evet canım 3 çocuklu olunca öyle oluyor:)Ahahha aynen 3 çocukla oyle olmustur :)
Bende bendeajda pekkan gibi hiperaktifim
Allahım hepsini hayırlı evlat eylesinEvet canım 3 çocuklu olunca öyle oluyor:)