Evet canım 2-3 gün oldu:)bağlandı mı internet canım :)
oo iyi hadi güle güle kullanın canım :)Evet canım 2-3 gün oldu:)
Sağol canım benimoo iyi hadi güle güle kullanın canım :)
kararsizim inan ki bu ara yetişemiyorum ama bir yandan da tarif düşünüyorum bakalım :)Sağol canım benim
Sen bu sefer tarif almadın seyirci mi olacaksın:)
Sen işlerine bak canım bu sefer böyle olsunkararsizim inan ki bu ara yetişemiyorum ama bir yandan da tarif düşünüyorum bakalım :)
dimi bende öyle düşünüyorumm açıkçasıSen işlerine bak canım bu sefer böyle olsun
Elhamdulillah ablacım sen nasılsınİyidir canım sağol sen nasılsın
Yeni geldim:)
İyiyim canım sağolBende mi bi tarif alsam napsam
Bi düşüneyim bakayım belki sonlara Doğru bi tarif alırım
Nevreste canım nevoşum nasılsın yerleşebildin mi
Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içiİyiyim canım sağol
Yerleştim çok şükür canım
Senin hamilelik nasıl gidiyor
İyiyim canım çok şükürElhamdulillah ablacım sen nasılsın ❤
kolay gelsin canımevimize geldik canım
Eşyaları yerleştiriyorum
Yoksa buraları bırakmam imkansız
Bende abla dün elimi yardım avucumun içini oyle agrıyo ki bileğe kadarİyiyim canım çok şükür
Allah razı olsun canımRabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içihamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak
Çok geçmiş olsun ya nasıl yaptınBende abla dün elimi yardım avucumun içini oyle agrıyo ki bileğe kadar ☹☹
Amin canım benim sağolasınAllah razı olsun canım
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaallah canım:)
Bende ikizlerde öyle diyordum sonra 3. geldi:)
Elma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyoÇok geçmiş olsun ya nasıl yaptın
geçmiş olsun canımElma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo