Sağol canım benim.Canım,Allah şifa versin babaciğina. İnşallah tez vakitte iyileşir
Şuan hiçbirşey kullanmıyorum masaj galan yaptım gece o rahatlarttı . Herkes onu önermiş alıcam bugun eczaneden inşallah benım kuzumada iyi gelşrGaz damlası kullanıyor musun? Ben 3 ay biogaia kullandım. Faydasını gördüm. Benim oglanda sancıdan aglıyordu.
Şimdi geçti çok şükür.
Bebeklerin bağırsak sistemi düzelene kadar böyle sıkıntılar oluyor malesef
Bizde iyiyiz :)
Sağol hanımabla çok teşekkür ederim aminnn .Güle güle büyüt bebeğini sağlıklı huzurlu büyüsün öp kokla benim yerime annesi
Sağol hanımabla çok teşekkür ederim aminnn .
öpmem mi
Aynen öyle :))İyiyim, sen nasılsın?
Çocuklar uyandıgün başladı
Günaydın
Babam gece ağırlaştı hastaneye kaldırdık.
Yoğun bakıma yatıracaklar dua edin lütfen
al tabiki canım, gaz sancısı kötüdür. Rahatlasın yavrucakŞuan hiçbirşey kullanmıyorum masaj galan yaptım gece o rahatlarttı . Herkes onu önermiş alıcam bugun eczaneden inşallah benım kuzumada iyi gelşr
Kolay gelsin canımAynen öyle :))
Bende gönderdim okula kızla evdeyim bir sürü isim var ev kalktı kaçıyor temizlik yapmam lazım hazır eşimde evdeyken cuma geçsin diye bekliyorim :))
Çok güzel bakmaya doyamıyotumNe tatlıdır şimdi minnacık bebiş
Çok güzel bakmaya doyamıyotum
Rabbim göstersin inşallahBiraz daha ele avuca gelsin sen o zaman gör nasıl oluyor
Rabbim göstersin inşallah ♥
isteyen herkese nasip olsun
Sağol canım inşaallah dua edin
Rabbim şifa versin inşallah toparlar ya çok üzüldüm gerçekten :/
Çok geçmiş olsun :/
Nasilsin kankaGünaydın kızlar :))
Şükür iyiyim marifetli hatunumNasilsin kanka ❤❤gune senin gunaydininla baslamak ne guzel
Şükür iyiyim marifetli hatunum
Sen nasılsın senin beni şereflendirmen de benim için bir zevk
Geçmiş olsun vücudun susuz kalması da baş ağrısı yapıyor bilgin olsun nane varsa nane çayı iç içine limon sıkıp iyi gelir inşallah❤❤❤❤Nasil olayim kanka veli toplantisindaydim yeni geldim simdi de kizin ogretmeni gelecek.1 haftadir acaip basim agriyo
Yaparim var evde.bilemiyorum ki kanka ara sira disim de agriyo bir birine vuruyo galibaGeçmiş olsun vücudun susuz kalması da baş ağrısı yapıyor bilgin olsun nane varsa nane çayı iç içine limon sıkıp iyi gelir inşallah
Sağol canım