Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Oysaki ezogelin cok guzel bi corba
Bence de güzel bir çorba.Sana bir iyi bir de kötü haber vereyim.Önce iyi haberi vereyim.1.Olacak diye hissettiğim tarifler arasında ezogelin de var.Kötü haber de genelde tahminlerim tutmaz.

Ben bir tarif belirliyorum, sonra aklıma başkası geliyor, sonra bir başkası..
Ben 32 ye adayim, hem sıram o benim kimseye vermem
Aynı ben.Ben de çok karar değiştiririm hangisini yapsam diye.

O zaman beni tahmin etme deynep lütfen

Yani anneciğimin yaptığıiş gibi yumurta eriştesi ile kendi uydurduğum mis gibi çorbam ve pembik kalpli sunumumla birincilik çok yakışırdı

Geçmiş olsun babacığına canım,Allahım tez şifalar versin.Fırsatın olsa zaten yapardın ,belki zaman vardır sanıyorsun diye hatırlatmak istemiştim.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle
Çok teşekkür ederim güzel yürekli ablacım, hastalık da Allahtan atlatıcaz inşallah rabbim dermansız dert vermesin

O zaman beni tahmin etme deynep lütfen

Yani anneciğimin yaptığıiş gibi yumurta eriştesi ile kendi uydurduğum mis gibi çorbam ve pembik kalpli sunumumla birincilik çok yakışırdı
Sunumun hoşuma gitti,tevafuk gelene kadar 3 tarif arasında kararsızdım ,birisi sendin ,ama biz sana bilindik tarif iddialı olur demiyor muyuz,hala kendi uydurduğun çorbayı yapıyorsun

Kızzzz neree gettın sen
ben banlancam banlancam dıyodum sen gittin :)
Geyikten dikşıınnn

Ne oldu size yahu.
leylmira neden bantlandı?
Elektrik bandımı abla bu koli bandımı
Geyikten gitmişim :))
Evet canım birkaç saat sonra başlarız
NEVOŞUM ben geldimm bizim önceden popüler konu değilde Yarışma Çorbalar oylama yazmazmıydı
Blmıyorum neden gitti gelsın öğrencez . Yalnız dığer oylamada da banlıydı nedır kız bu senın kaderin

Sağol canımmmm
Kısmett iştee napalımm Mune ciğimin kestiği barnak acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…