Bence de güzel bir çorba.Oysaki ezogelin cok guzel bi corba
Aynı ben.Ben de çok karar değiştiririm hangisini yapsam diye.Ben bir tarif belirliyorum, sonra aklıma başkası geliyor, sonra bir başkası..
Ben 32 ye adayim, hem sıram o benim kimseye vermem
Saol canım teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım... Allah şifa versin
Çok tesekkür ederim canım benim amin hepimizinkini inşallahGeçmişler olsun canım benim, Rabbim eksikliklerini göstermesin.
Saol ablacım Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım
Acil şifalar diliyorum
O zaman beni tahmin etme deynep lütfenBence de güzel bir çorba.Sana bir iyi bir de kötü haber vereyim.Önce iyi haberi vereyim.1.Olacak diye hissettiğim tarifler arasında ezogelin de var.Kötü haber de genelde tahminlerim tutmaz.
Aynı ben.Ben de çok karar değiştiririm hangisini yapsam diye.
Çok teşekkür ederim güzel yürekli ablacım, hastalık da Allahtan atlatıcaz inşallah rabbim dermansız dert vermesinGeçmiş olsun babacığına canım,Allahım tez şifalar versin.Fırsatın olsa zaten yapardın ,belki zaman vardır sanıyorsun diye hatırlatmak istemiştim.En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle
Geçmiş olsunSaol ablacım Allah razı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım saolasınGeçmiş olsun
Sunumun hoşuma gitti,tevafuk gelene kadar 3 tarif arasında kararsızdım ,birisi sendin ,ama biz sana bilindik tarif iddialı olur demiyor muyuz,hala kendi uydurduğun çorbayı yapıyorsunO zaman beni tahmin etme deynep lütfen
Yani anneciğimin yaptığıiş gibi yumurta eriştesi ile kendi uydurduğum mis gibi çorbam ve pembik kalpli sunumumla birincilik çok yakışırdı
İsteriz tabi.. belki birinin yanlışıkla eli çarparda bize oy verirBildirim isterizzz
İsteriz tabi.. belki birinin yanlışıkla eli çarparda bize oy verir
Geyikten dikşıınnnKızzzz neree gettın sen
ben banlancam banlancam dıyodum sen gittin :)
Elektrik bandımı abla bu koli bandımı
NEVOŞUM ben geldimm bizim önceden popüler konu değilde Yarışma Çorbalar oylama yazmazmıydıEvet canım birkaç saat sonra başlarız
Kısmett iştee napalımmBlmıyorum neden gitti gelsın öğrencez . Yalnız dığer oylamada da banlıydı nedır kız bu senın kaderin
Sağol canımmmm