- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Ohhh miss yarasın ,köy havası sunumlara da yansıyacak mı?
İddialı zaten senin tariflerin hep ,merakla bekliyorum
Aman geç kalma erken geeelll,aman geç kalma erken geeelll
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar olsun
Keşke vaktim olsada bende katilabilsem
Herkese basarilar dilerim.
Hiç sorma bir Rusya ya gideyim dedim gelene kadar kirpiğimden dötüme dondum
Donmak yetersiz kalır, bildiğin buz kütlesi olmuşsun.Hiç sorma bir Rusya ya gideyim dedim gelene kadar kirpiğimden dötüme dondum
Makyajkolik13 nasıl oldun canım, toparladın mı?
Hayırlı Cumalar
Teşekkürler canım inşallah vaktin olursa bekleriz
Süper canım.İyiyim canım atlattım şükür teşekkür ederim bebeğim
Kendimi enerjik hissediyorum
Katıldım canım ama bu kadar güzel tariflerin arasında şansım yokInşallah diyelim tatlımsen katiliyorsun sanırım
Kar yağacağı yok İstanbul'a,biz de mi gitsek ne ?Hiç sorma bir Rusya ya gideyim dedim gelene kadar kirpiğimden dötüme dondum
Gidin gidin Astral Seyahatle bedava gidiş dönüşKar yağacağı yok İstanbul'a,biz de mi gitsek ne ?
5 dk şakacıktan yağdı sadece
Rusya çok uzak vazgeçtim ,doğu da değişen birşey yok ,kış yine kışlığını yapıyor ,doğuya gidip gelelim bi koşuGidin gidin Astral Seyahatle bedava gidiş dönüş
Katıldım canım ama bu kadar güzel tariflerin arasında şansım yok
Hayırlısı inşallah çokk teşekkür ederimm şansımıda aldımmNegatif düşünme pozitif dusunki şans senden yana olsun kazanma ni umuyorum bol şans tatlım
Uzak değil işte ışık hızında gidiyisin geliyisinRusya çok uzak vazgeçtim ,doğu da değişen birşey yok ,kış yine kışlığını yapıyor ,doğuya gidip gelelim bi koşu
Benide al giderken canım. Hasret kaldık kara.Kar yağacağı yok İstanbul'a,biz de mi gitsek ne ?
5 dk şakacıktan yağdı sadece
Götürürüm ama bir şartla.Kartopu oynayacağız ,sen bana atmayacaksın ,hep ben sana atacağımBenide al giderken canım. Hasret kaldık kara.