- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
İçine taş koymayacaksan ve kaçmama izin vereceksen olur.Götürürüm ama bir şartla.Kartopu oynayacağız ,sen bana atmayacaksın ,hep ben sana atacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçine taş koymayacaksan ve kaçmama izin vereceksen olur.Götürürüm ama bir şartla.Kartopu oynayacağız ,sen bana atmayacaksın ,hep ben sana atacağım
Yarışma bitene kadar tavuktan tiksinmem geçerse düşünebilirim kimse yapmasın
Koy havası mı dedinKöy mü keşke nerde o günler
Öyle bir sunum olursa çok beğenileceği aşikar ablacım ama öyle bir imkanım yok şuanlık.
Sade bir sunum yapmayı planlıyorum ablacım teşekkür ederim iltifatın için
Eskiden (köyde herkesin kazı olurdu o zamanlar) genelde kaz etinden yapılırdı şimdilerde tavukla yapılıyor kaz fiyatları malumasıl eskiden tavşan etiyle olurmuş diye duymuştum ben onu
Şimdi ki tavuklar da işte ne kdar sağlıklıEskiden (köyde herkesin kazı olurdu o zamanlar) genelde kaz etinden yapılırdı şimdilerde tavukla yapılıyor kaz fiyatları malum
Hani senin çorbann???Eskiden (köyde herkesin kazı olurdu o zamanlar) genelde kaz etinden yapılırdı şimdilerde tavukla yapılıyor kaz fiyatları malum
Yaa geçen haberlerde gördüm tavuk diye antibiyotik yiyormuşuz ne yiyeceğimizi şaştık vallaŞimdi ki tavuklar da işte ne kdar sağlıklı
Ahjumma?Hani senin çorbann???
Evet canım benimm çok geçmiş olsunYaa geçen haberlerde gördüm tavuk diye antibiyotik yiyormuşuz ne yiyeceğimizi şaştık valla
Ahjumma?
Karı koca grip olmuştuk hamilelikten ötürü de ilaç alamıyordum yeni atlattım bi kaç güne yapıcam inşaallah :)
Allah razı olsunEvet canım benimm çok geçmiş olsun
Bekliyorummm
Hediye ne veriliyorBir yenilgiyi daha kaldırımiciğim
Hediye editörlerin seçimiyle belirleniyor yarışma bitince yani süpriz :)Hediye ne veriliyor
Tüm bunları biliyorsun ve hala bizi bekletiyorsun canım benim.Hediye editörlerin seçimiyle belirleniyor yarışma bitince yani süpriz :)
Öncelikle tarifine karar verip kendine bir sponsor buluyorsun mesela x sıvıyağ sponsorluğunda, y yoğurt sponsorluğunda gibi. Tarif adı ve sponsor ismini konu başlığında belirtiyorsun.
Anlaşılır bir dille tarifini yazıyorsun
Daha sonra tarifini aşama aşama fotoğraflıyorsun şık bir sunum hazırlayıp, sunumlardan birine tarih yazan bir kağıt koyuyorsun, aynı sunumu bir de tarihsiz çekiyorsun bu topicte yeni konu aç butonuyla konuyu açıp editörlerin onaylamasını bekliyorsun
Abla hastaydım yeni atlattım hala tam olarak geçmiş değil yediklerimden tat henüz almaya başladım her şey saman gibiydi bi kaç güne geliyorumTüm bunları biliyorsun ve hala bizi bekletiyorsun canım benim.
Hediyeler için bu konuya bakabilirsiniz.Hediye ne veriliyor
Geçmiş olsun canımAbla hastaydım yeni atlattım hala tam olarak geçmiş değil yediklerimden tat henüz almaya başladım her şey saman gibiydi bi kaç güne geliyorum
Allah razı olsun nevoş ablam (sarıldım ama buradan bulaşmaz )Geçmiş olsun canım
Bulaşmaz bulaşmazAllah razı olsun nevoş ablam (sarıldım ama buradan bulaşmaz )
Geçmişler olsun canım benimAbla hastaydım yeni atlattım hala tam olarak geçmiş değil yediklerimden tat henüz almaya başladım her şey saman gibiydi bi kaç güne geliyorum