Yap o zmnbekliyorum
Ayy bilmiyordumYarışma için mi Hipom , yarışmaya katılmama kararım var benim kesin ve nettir canım
Sen için bi ara yaparım ama
Hiç katıldınmıı ??Yarışma için mi Hipom , yarışmaya katılmama kararım var benim kesin ve nettir canım
Sen için bi ara yaparım ama
Aynen süper olmuşKonularin üstüne yarisma icin bildirim ekrani gelmis cok iyi olmuş bence bu yöntem.katilimda fazla olur hem.baayildim
Cnm yemeğini yapıp aşama aşama fotoğraflayacaksın.. konulara bi göz at istersenBende katilmak istiyorum ama nasil basvurmam gerkiyo yardim ederseniz sewinirim
Baktimda nereye yollamam gerekiyo reimleriCnm yemeğini yapıp aşama aşama fotoğraflayacaksın.. konulara bi göz at istersen
Bende katilmak istiyorum ama nasil basvurmam gerkiyo yardim ederseniz sewinirim
Yeni konu aç linkine tıkla konunu oluştur...Baktimda nereye yollamam gerekiyo reimleri
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Baktimda nereye yollamam gerekiyo reimleri
Anladım ablam.. kaybettik senin gibi bi yeteneği
Bende sansımı bır denesemmı acaba dedım amaaa kadinlar kulubunde yenıyım ve bu konu hakkında yanı yarısmaya nasıl katınılması gerektıgı hakkında hıc bır bılgım yok.Bilgı verırsenız sevınırım.
Hoşgeldiniz.Bende sansımı bır denesemmı acaba dedım amaaa kadinlar kulubunde yenıyım ve bu konu hakkında yanı yarısmaya nasıl katınılması gerektıgı hakkında hıc bır bılgım yok.Bilgı verırsenız sevınırım.
Ben totem yapıyorum yoksa Kazen'in alakası yok.Ben de pro üyelik veremiyeceğime göreHaydi bakalım yukarıdaki bildirim sayesinde 30. Çorba gelecekmi? Aslında 30. Çorbayı yapana proluk vereceğiz deseniz millet 30. Olmak için yarışır
Tesekkur ederım.Bılgılendırdıgınız için.Hoşgeldiniz.
Bu bölümde örnek konularımız var öncelikle onları incelemenizi öneriyorum..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Çorbanızı yapacaksınız.Öncelikle tüm malzemelerin listesi daha sonra yapım aşamasının resimlerini çekeceksiniz.Ve sunumunuzu yapacaksınız.Sunum yaparken sizden en az 2 resim istiyoruz.1. resim de o yılın tarihi yazılı bir kağıt olmalı,diğer resimde kağıda gerek yok onu yarışma oylamasında kullanacağız...
Anlamadığınız birşey olursa veya sorun yaşarsanız bana sorabilirsiniz.Yardımcı olabilirim..