- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Mantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünü
Hani şu hiç akla gelmeyen çorba mı
Bende ezogelin yapmayı planlıyorum bakalım sona kaldım neyyyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünü
15 tatilde yedim o yzuden bu artılarMantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünü
Bilemedin marhana çorbasıMercimeeeeeekkkkk
Sona kalan dona kalır he heHani şu hiç akla gelmeyen çorba mı
Bende ezogelin yapmayı planlıyorum bakalım sona kaldım neyyyse
Bana da yapan olsa da ben de yesem .15 tatilde yedim o yzuden bu artılar
Hahaha herkes merak icin deBana da yapan olsa da ben de yesem .
Ama senin düşündüğünü yapmayacak sanırım ,karar değiştirmişti
Senin ki yine makarnaymış,ben hangi cesaretse kara lahana çorbası yapmıştım ,uzun uzun doğramışım bir de ,kaşıktan sallana sallana suyun içinde yüzüyordu gariplerYillar önce evliligimin ilknzamanlari yeni tarifker arayışında iken bir akşam makarna çorbası yaptim
Bildiğin yüksük makarnalar ayran gibi birşeyin icin de yüzüyordu
Netten bulmuştum tarifini
Sona kalan dona kalır he he
Ohhh miss yarasın ,köy havası sunumlara da yansıyacak mı?Ben bir köy havası toplayıp da geleyim tarifime katacam madalyayı alacam he he
Yillar önce evliligimin ilknzamanlari yeni tarifker arayışında iken bir akşam makarna çorbası yaptim
Nerden nereyeeee.... kim derdi ki kendi ellerinle tarhana yapacaksınYillar önce evliligimin ilknzamanlari yeni tarifker arayışında iken bir akşam makarna çorbası yaptim
Evet onlardan biri ama yapan yokAntenin enn sevdigim l ile başlayan çorbası mi ya da m...ı çorbası mi
Söyleme yapamazsam söylersinMantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünü
Tencereye sulu sulu makarnayı atsam olur mu
Hannaz ablam bize bi sıcak çorba yapmıcan mı
Hahahha çok iyi yaSenin ki yine makarnaymış,ben hangi cesaretse kara lahana çorbası yapmıştım ,uzun uzun doğramışım bir de ,kaşıktan sallana sallana suyun içinde yüzüyordu garipler
ŞımardımNerden nereyeeee.... kim derdi ki kendi ellerinle tarhana yapacaksın
şımarmazsın senHahahha çok iyi ya
Şımardım
Yap o zmn bekliyorumTarhana yapayım bol acılı sarımsaklı canım benim