- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Balım çok teşekkür ederim
Çok saol canım, evet insanın ömründen ömür alıyor valla bademcikler de cabası oldu bu kışı hasta olmadan geçiricem diye seviniyordum, böyle oldu ne yazık kiMakyajkolik13 canım geçmiş olsun bilirim o ağrıyı tez zamanda geçer gider inşallah
Saol tatlım benim, eksik olmaMakyajkolik13 geçmiş olsun canım
Hasta mı oldun canımÇok saol canım, evet insanın ömründen ömür alıyor valla bademcikler de cabası oldu bu kışı hasta olmadan geçiricem diye seviniyordum, böyle oldu ne yazık ki
Evet ablacımHasta mı oldun canım,geçmiş olsun ,ben de yeni atlattım .
Ah canım keşke ama havalara baksana bahar gibi hastalıklar mikroplar çoğalıyor mevsim değişti bi kar yağsa şöyle biraz kırılır mikroplar da işte yağamıyor güzelim hava Allah beterinden korusun yinede kulak burun boğaz hepsi üst üste gelmiş rabbim şifa versin geçer gider inşallahÇok saol canım, evet insanın ömründen ömür alıyor valla bademcikler de cabası oldu bu kışı hasta olmadan geçiricem diye seviniyordum, böyle oldu ne yazık ki
Ne yazık ki öyle oldu canım, atlatırım inşallahAh canım keşke ama havalara baksana bahar gibi hastalıklar mikroplar çoğalıyor mevsim değişti bi kar yağsa şöyle biraz kırılır mikroplar da işte yağamıyor güzelim hava Allah beterinden korusun yinede kulak burun boğaz hepsi üst üste gelmiş rabbim şifa versin geçer gider inşallah
@Lisabella ablacım tarif için çok teşekkürler dün gece hazırladım beklettim sabah pişirdim
Eki Görüntüle 2109298 Eki Görüntüle 2109300
Portakallı mı canım benim, ben bir türlü yapamadım.@Lisabella ablacım tarif için çok teşekkürler dün gece hazırladım beklettim sabah pişirdim
Eki Görüntüle 2109298 Eki Görüntüle 2109300
Evet portakallı karanfilli lisabelle ablanom tarifinden çok güzel tavsiye ediyorum çok beğendim lokum gibi olduPortakallı mı canım benim, ben bir türlü yapamadım.Ellerine sağlık.
Ne istersen bir sürü çorba var
Kelle paça var miNe istersen bir sürü çorba var