Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Makyajkolik13 Makyajkolik13 canım geçmiş olsun bilirim o ağrıyı tez zamanda geçer gider inşallah
Çok saol canım, evet insanın ömründen ömür alıyor valla bademcikler de cabası oldu bu kışı hasta olmadan geçiricem diye seviniyordum, böyle oldu ne yazık ki o_O:KK200:

Çok saol canım, evet insanın ömründen ömür alıyor valla bademcikler de cabası oldu bu kışı hasta olmadan geçiricem diye seviniyordum, böyle oldu ne yazık ki o_O:KK200:
Ah canım keşke ama havalara baksana bahar gibi hastalıklar mikroplar çoğalıyor mevsim değişti bi kar yağsa şöyle biraz kırılır mikroplar da işte yağamıyor güzelim hava Allah beterinden korusun yinede kulak burun boğaz hepsi üst üste gelmiş rabbim şifa versin geçer gider inşallah

Ah canım keşke ama havalara baksana bahar gibi hastalıklar mikroplar çoğalıyor mevsim değişti bi kar yağsa şöyle biraz kırılır mikroplar da işte yağamıyor güzelim hava Allah beterinden korusun yinede kulak burun boğaz hepsi üst üste gelmiş rabbim şifa versin geçer gider inşallah
Ne yazık ki öyle oldu canım, atlatırım inşallah:KK19:
Teşekkür ederim canım benim saolasın :KK200:

@Lisabella ablacım tarif için çok teşekkürler dün gece hazırladım beklettim sabah pişirdim :KK60::hamarat::KK200::KK36:
20180210_145333.png
20180210_145452.png

X