Hadi hayırlı olsun, ne çorbası yaptın.
Olur mu, bana çorba olsun yeterki. Brokolinin her halini severim. Ellerine sağlık şimdiden canım.Brokoli çorbası yaptım sonuncu olacağını bile bile
Olur mu, bana çorba olsun yeterki. Brokolinin her halini severim. Ellerine sağlık şimdiden canım.
Evet, lahana türevi sebzeleri sevmeyenler var tabi. Ama bizim yaptıklarımızı da beğenmeyenler olacaktır mutlak.Teşekkürler canım ben de çok severim de genelde adı geçince bile herkes iyyyy diyor
Sağol canım valla atlatamadik bi geldi,,gitti gene geldi.bugun iyicegiz birazSize de geçmişler olsun, ucundan kıyısından hemşerim.:))
HimmHı ben çok severimBrokoli çorbası yaptım sonuncu olacağını bile bile
HimmHı ben çok severimgerçi benim sevmedigim hiç bişi yok gibi
Tuzsuz nerelerdesin canooom
Ellerine sağlık canım ya gerçekten leziz görünüyor brokoli çorban, brokoli sevmeyenleri bile kendine hayran bırakır tadıHehehe benim de sevmediğim herhangi bir yiyecek yok sanırım
Ellerine sağlık canım ya gerçekten leziz görünüyor brokoli çorban, brokoli sevmeyenleri bile kendine hayran bırakır tadı
Teşekkür ederim canım benim, çok kibarsınTeşekkürler bitanem seninkinin yanında esamesi bile okunmaz ama idare ediyor
Ellerine sağlık afiyet olsun kakaom çok lezzetli görünüyolarBende bu aksam menude mercimek çorbası ve arpa şehriye salatası yaptım kızlar ben katilamayacagim ama sizlere destek tam destek
Eki Görüntüle 2106157 Eki Görüntüle 2106158
Sağol canımEllerine sağlık afiyet olsun kakaom çok lezzetli görünüyolar
Ellerine sağlık canımBende bu aksam menude mercimek çorbası ve arpa şehriye salatası yaptım kızlar ben katilamayacagim ama sizlere destek tam destek
Ellerine sağlık, salatan özellikle çok güzel görünüyor canım.Bende bu aksam menude mercimek çorbası ve arpa şehriye salatası yaptım kızlar ben katilamayacagim ama sizlere destek tam destek
Müthişsin ellerine sağlıkBende bu aksam menude mercimek çorbası ve arpa şehriye salatası yaptım kızlar ben katilamayacagim ama sizlere destek tam destek
Cuma akşamı bekledim seniGeldommmmmmmmmmmmmm
Geldim gördüm ben seni merak etme canimmmmCuma akşamı bekledim seni