Ben çok severim kuzumm
Bende ne taşı diyorumTatlarına yazacakken öküz telefon taş yazmış
Sen anlayiver artık bu telefon beni deli edecek
Bende ne taşı diyorum
Tamam canım beni bundan sonrakileri anlarım telefonun yaptıgınıSen anlayiver artık bu telefon beni deli edecek
Tamam canım beni bundan sonrakileri anlarım telefonun yaptıgını
Editörler gelirse, evet canımTarifler bir bir geliyor haa kızlar
Konunun açılması biraz zaman alıyor o aşamada ben çok sabırsızlanıyorumEditörler gelirse, evet canım
Mercimeğin o kadar oy almasında ekmekle sunumunun da etkisi var bence.Nevoş ablam, mercimek alıp yürür gider mi yine ne diyorsun
Hamsi tava gibi bu da klasik tarif sayılıyor mu
Ben önceki yarışmayı görmemiştim canım. Mercimek birinci oldu diye okudum sadece burada. Dün gördüm eski yarışmanın konusunu, hiç beklemiyordum ama görünce çok şaşırdımMercimeğin o kadar oy almasında ekmekle sunumunun da etkisi var bence.
Daha öncesinde ,kelle paça çorbası ve de erişte çorbası ekmekle sunum olmuş,Onlar da 1.olmuş.
Bu kategoride göreceğiz artık,keramet çorbada mı?ekmekte mi?
Zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim canımGamzeeli merhaba:) orda yazmayalım burası daha iyi:) hahahahah birden alıntıyı görünce yazdığınızı görünce gülümsettiniz beni
Pilav yaparken ıslatmadıysanız önceden bir bardak pirinç için aynı orandaki bardakla iki bardak su ayarlayın. Ben sıcak su kullanırım. Islatma olduysa önceden bir bardak pirinç için bir buçuk bardak sıcak su kullanıyorum. Yağ olarak sıvı yağ ve tereyağını karıştırıyorum. Pirinci uzun süreli kısık ateşle kavuruyorum. Altını orta derecede tekrar açıp suyunu ekleyip kaynamaya başlayınca yine altını kısıyorum. Suyunu çekince altını kapatıp kapağı kaldırıp bir kağıt havlu koyup üzerine tekrar kapağını kapatıyorum. Bu kadar uğraşmama rağmen hala olmuyorsa o pilav kendinin terbiyesizliği diyip üstünde çok durmuyorumhayırlı pilavlar dilerim Gamzeeli hanımcığım
O ana yemek olmaz o zamanNohutlu çorba yap sende
Canım çekti ya zalımO ana yemek olmaz o zamanŞimdi ben nohudun yanna bide bulgur pilavı yapcemm yoğurt salata ohh misss
Ev sahipleri evde yok canım benim, kapıda kaldık.Bildirim gelmiş mi diye geldim hüsrana uğradım en az sizler kadar sabırsızlandım kızlar
Oyyy senin bu topikte ne işin varrrCanım çekti ya zalım