- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
ervanazlim sana kırmızı çok yakıştı canım hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)ervanazlim sana kırmızı çok yakıştı canım hayırlı olsun :)
Evet çok yakıştı ya teşekkür ederim... hep özenirdim nasıl böyle oluyor profilleri diyeervanazlim madalyan çok yakışmış canım, kırmızı nick olmuşsun
Çok ama çok teşekkür ederim benim için çok önemliydi çok istiyorum bu madalyayıervanazlim pro üyeliğin ve madalyan hayırlı olsun
Bir avatardan öte derin manalar içeriyormuş.Kök salmış bir kadın tohumu. Aslında çok aramadım, ama benimde bir köküm olsun diye savaşıyorum ve onu anlattığını düşünmüştüm.
Beğenmediniz mi gerçekten?
Ben seni tebrik edememiştim erva. Vallahi gözüm kaldı nazar etmeyeyim de benim de olsunTeşekkür ederim :)
Çok güzel duruyorEvet çok yakıştı ya teşekkür ederim... hep özenirdim nasıl böyle oluyor profilleri diye
Aynen öyle canım, fakat değiştim. Farklı algılanıyordu sanırım.Bir avatardan öte derin manalar içeriyormuş.
Madalyayı çatlatıp düşürücez şimdi profilindenEki Görüntüle 2104266
Çok güzel duruyor
Yaa inşallah olur şans meselesi sanırım birazdaBen seni tebrik edememiştim erva. Vallahi gözüm kaldı nazar etmeyeyim de benim de olsun
Madalyayı çatlatıp düşürücez şimdi profilinden
Bilmem ben hiç anlam yüklemem avatarlara deynep abla diyene kadar da fark etmemiştimAynen öyle canım, fakat değiştim. Farklı algılanıyordu sanırım.
Topu topu 7 aydır KK’dayım, tüp bebek topiklerinden başka yere bakmazdım. Orada hemen anlamı anlaşılıyordu, herkes aynı dertten muzdarip olduğu için. Sırf bilgi ve motive amaçlı takılıyordum yani, artık eğlenmeye de başladım yarışmalarla. Açıkçası kurcalamadan forumları, böyle bir ortam olduğunu bilmiyordum.Bilmem ben hiç anlam yüklemem avatarlara deynep abla diyene kadar da fark etmemiştim
Bunu bilmiyordum Rabbim sizin için en hayırlı zamanda muradınıza kavuştursun inşaallah.Topu topu 7 aydır KK’dayım, tüp bebek topiklerinden başka yere bakmazdım. Orada hemen anlamı anlaşılıyordu, herkes aynı dertten muzdarip olduğu için. Sırf bilgi ve motive amaçlı takılıyordum yani, artık eğlenmeye de başladım yarışmalarla. Açıkçası kurcalamadan forumları, böyle bir ortam olduğunu bilmiyordum.
Amin canım, cümlemizi hayırlara eriştirsin Rabbim.Bunu bilmiyordum Rabbim sizin için en hayırlı zamanda muradınıza kavuştursun inşaallah.
Ben de 2 yılı aşkın zamandır buradayım ben de yeni yeni katılıyorum iyi geliyor heyecan veriyor insanın hayatına renk katıyor
Bağımlılık yapıyor devam eden kategori bitmeden diğerini merak ediyorsun kendince tahminler yürütüp şunu yaparım diyorsunAmin canım, cümlemizi hayırlara eriştirsin Rabbim.
Bende ilk börekle katıldım, eğlenmedim desem yalan olur.:))
Seçtin mi yapacağın çorbayı?Bağımlılık yapıyor devam eden kategori bitmeden diğerini merak ediyorsun kendince tahminler yürütüp şunu yaparım diyorsun
Lokanta usulü mercimek mi yapsam?Seçtin mi yapacağın çorbayı?
Bende mercimekler içinde kaldımLokanta usulü mercimek mi yapsam? Süzme mercimek mi yapsam?
Sebzeli mercimek mi yapsam?
Terbiyeli mercimek mi yapsam?
Bilemedim
Sen karar verdin mi?
En azından bulgur pirinç var ezogelinde ben çok kararsız kaldımBende mercimekler içinde kaldım
Ezogelinde karar kıldım