• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
ben de aynı senin güldüğün yere güldüümm beklenen soru beklenen cevap dediğiin :KK70:

günaydın kızlaaarr.. güzel bir gün olsuun.. :KK200:
Ama bekledim dedim bilmiyorsa tanimiyorsa sormaz ama üye mis dikkatli katılmadigini farketmiş :D

Nevreste ablam iddialı dedi ya onun için seyyetttim deynep de kimse almıyor dedi ya @Sabr-Sukur-Dua en son tarif alıp ilk yarışmasında birinci olmuştu efsaneler unutulmaz :rapci:
Hadiyaaaaa:KK47::KK75: zaten ilk olunca heyecanlıyım oldukça tırstım şimdi neyse pozitif düşüneyim ımmmmm pozitifffff :KK51:

Senin ilk katılımın mi sanki eskilerden gibi geldin bana :KK70:

Bende çok eski sayılmam burda deynepnaz deynepnaz @Lunya @-cantanem- gibi üstadlar varken :KK70:
Minikcim sen dün ne yedin bacım :KK70: konumu actığımda nevos abla ilk yorumda demiştiya ilk yarışma ilk heyecan diye:KK48:. Forumda eskiyim 2015 girişliyim ama ara ara giriyodum bakıyordum hiç katılmadım sen katıldıydın sanırım o yönden benden eskisin :KK6: ay o hanımlar level atlamış zaten :KK39:

Minikcim sen dün ne yedin bacım :KK70: konumu actığımda nevos abla ilk yorumda demiştiya ilk yarışma ilk heyecan diye:KK48:. Forumda eskiyim 2015 girişliyim ama ara ara giriyodum bakıyordum hiç katılmadım sen katıldıydın sanırım o yönden benden eskisin :KK6: ay o hanımlar level atlamış zaten :KK39:
Hatırlamıyorum o_O

dün tavuk çorbası yedim bugün de lavas ama kadar kimseye söyleme :sus:

Back
X