• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Senin ilk katılımın mi sanki eskilerden gibi geldin bana :KK70:

Bende çok eski sayılmam burda deynepnaz deynepnaz N Nana @-cantanem- gibi üstadlar varken :KK70:

Smile Forever Smile Forever
@E v v a b
@-cantanem-
@yasminsay (işte)
@azerinnn (hani bize hediyeni atacaktn?)
@tontriko katilmiyon sohbete :/

@Jenna _16 bebeğim neredesin çok özledim jenaaaaaaaaa :mad:

deynepnaz deynepnaz
N Nana
can09e can09e (gedikli) :KK58:
Blue_Peri Blue_Peri
@gurtmingotam
@evlaefe
@_CaNanSu_
@BeyazOrkidem
@-VUSLAT- :kahve:
@Canfeb
@tuzsuz_ruh
aşka kaldıysa etiket yapın gelsinler :deli:
:KK45::KK45:

Niye hazır değilsin nevoş güya Şubat ayında geliyorum diyordun Şubat gidiyor sen yoksun
Canım sağlık sıkıntılarım ve çok yoğun geçen bir hayatım öyle sıkı diyet yapamıyacağım.Tamam 3 gündür sıkı yapıyorum iyi gidiyor ama bu hergün böyle devam etmez:)
Sana gelsem hergün düzenli olması lazım:)Spor yapamıyorum,yapamam ikisinide kaldıramam:)
Zaten 3-4 kilo vereceğim:)Yada 4-5 diyelim:)
Ama bakayım iyi giderse gelirim:)

Minikcim sen dün ne yedin bacım :KK70: konumu actığımda nevos abla ilk yorumda demiştiya ilk yarışma ilk heyecan diye:KK48:. Forumda eskiyim 2015 girişliyim ama ara ara giriyodum bakıyordum hiç katılmadım sen katıldıydın sanırım o yönden benden eskisin :KK6: ay o hanımlar level atlamış zaten :KK39:
Sende artık eskidin:halay:

Sende artık eskidin:halay:
Dimi abla bi bakıma öyle oldum ay nekadandaaa mutluyum :KK68: birde kazansam varya çenemden durulmaz burası :KK70:.valla zaten kalbim tekliyor kaç zamandır bu heyecanla yarışma sonucunu göremicem diye korkuyorum :KK70:

Back
X