Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım sağlık sıkıntılarım ve çok yoğun geçen bir hayatım öyle sıkı diyet yapamıyacağım.Tamam 3 gündür sıkı yapıyorum iyi gidiyor ama bu hergün böyle devam etmez:)
Sana gelsem hergün düzenli olması lazım:)Spor yapamıyorum,yapamam ikisinide kaldıramam:)
Zaten 3-4 kilo vereceğim:)Yada 4-5 diyelim:)
Ama bakayım iyi giderse gelirim:)
Nevreste ablam iddialı dedi ya onun için seyyetttim deynep de kimse almıyor dedi ya @Sabr-Sukur-Dua en son tarif alıp ilk yarışmasında birinci olmuştu efsaneler unutulmaz
Minikcim sen dün ne yedin bacım konumu actığımda nevos abla ilk yorumda demiştiya ilk yarışma ilk heyecan diye. Forumda eskiyim 2015 girişliyim ama ara ara giriyodum bakıyordum hiç katılmadım sen katıldıydın sanırım o yönden benden eskisin ay o hanımlar level atlamış zaten
Dimi abla bi bakıma öyle oldum ay nekadandaaa mutluyum birde kazansam varya çenemden durulmaz burası .valla zaten kalbim tekliyor kaç zamandır bu heyecanla yarışma sonucunu göremicem diye korkuyorum