• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Şu an içiyorum :KK70::KK70::KK70:
Yine söylemeyeyim demiştim ama anladın ,çayın yanında nete giriyorum.Millet çay alınca yanına kurabiye ,kek arar,ben çay içerken net keyfi çekiyor canım:KK70::KK70::KK70:
Anladim vallaaa:)) ben de o.sonra 2 bardak limonlu ictim gecen bir yazida rastladim.. cayin etkisini azaltmak icin limonlu deneyin diyordu.. hani emilimde sikinti yaratiyormus ya.. yemeklerden 1 2 saat sonra diyorlar ama onu yapmiyoruz yemek sonrasina hazir olur cayimiz.. oglen desen hemen arkasina cay.. kahvaltida da acik 1 diyorlar.. kahvalti etmeden 2 bardak iciyorum:)) senin degerler ne durumda.

Anladim vallaaa:)) ben de o.sonra 2 bardak limonlu ictim gecen bir yazida rastladim.. cayin etkisini azaltmak icin limonlu deneyin diyordu.. hani emilimde sikinti yaratiyormus ya.. yemeklerden 1 2 saat sonra diyorlar ama onu yapmiyoruz yemek sonrasina hazir olur cayimiz.. oglen desen hemen arkasina cay.. kahvaltida da acik 1 diyorlar.. kahvalti etmeden 2 bardak iciyorum:)) senin degerler ne durumda.
Çayı çok içen kişilere bakınca genelde çok zayıftır.Neden?Çünkü yediğinin vitaminini alır çay.:duduk:Yemeğin yanında içince dediğin gibi.Benim kansızlık yok ta ,demir bayağı düşük ,ilacını da unutuyorum hep:skandal:

Çayı çok içen kişilere bakınca genelde çok zayıftır.Neden?Çünkü yediğinin vitaminini alır çay.:duduk:Yemeğin yanında içince dediğin gibi.Benim kansızlık yok ta ,demir bayağı düşük ,ilacını da unutuyorum hep:skandal:
çok zayıf olduğum söylenemez tamı tamına 62 kiloyum :D bende de kansızlık yok hatta 15.6 çıkmış son testte... demir d viit ve b 12 düşük b12nin de 200ün üstünde olması gerekiyormuş 167 çıktı...
ama çaysız da duramıyom :D bir de her çayı beğenmem herkes de çay yapamazz :D

ben bu yarışmalar için oy kullanıyorum ama kazanana ne var ne yok, yarışmanın amacı ne, inanın hiç bilmiyorum
Kazanana site yöneticisi tarafından profil madalyası ve kategoriye uygun çeşitli hediyeler örneğin yemek takımı, nevresim takımı,tencere takımı vb şeyler canım amaç benim için eğlence sohbet muhabbet

@Smile Forever
E Evvab
@-cantanem-
@yasminsay (işte)
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 (hani bize hediyeni atacaktn?)
@tontriko katilmiyon sohbete :/

Jenna16 Jenna16 bebeğim neredesin çok özledim jenaaaaaaaaa :mad:

deynepnaz deynepnaz
@Lunya
can09e can09e (gedikli) :KK58:
Blue_Peri Blue_Peri
@gurtmingotam
@evlaefe
@_CaNanSu_
@BeyazOrkidem
@-VUSLAT- :kahve:
@Canfeb
@tuzsuz_ruh
aşka kaldıysa etiket yapın gelsinler :deli:
Miniğimmm ,ben de seni çok özledim :KK74: Bu aralar her gün bir şey çıkıyor, bugün de geç oldu yine eve gelene kadar

Back
X