Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an içiyorum
Yine söylemeyeyim demiştim ama anladın ,çayın yanında nete giriyorum.Millet çay alınca yanına kurabiye ,kek arar,ben çay içerken net keyfi çekiyor canım
Şu an içiyorum
Yine söylemeyeyim demiştim ama anladın ,çayın yanında nete giriyorum.Millet çay alınca yanına kurabiye ,kek arar,ben çay içerken net keyfi çekiyor canım
Anladim vallaaa:)) ben de o.sonra 2 bardak limonlu ictim gecen bir yazida rastladim.. cayin etkisini azaltmak icin limonlu deneyin diyordu.. hani emilimde sikinti yaratiyormus ya.. yemeklerden 1 2 saat sonra diyorlar ama onu yapmiyoruz yemek sonrasina hazir olur cayimiz.. oglen desen hemen arkasina cay.. kahvaltida da acik 1 diyorlar.. kahvalti etmeden 2 bardak iciyorum:)) senin degerler ne durumda.
Anladim vallaaa:)) ben de o.sonra 2 bardak limonlu ictim gecen bir yazida rastladim.. cayin etkisini azaltmak icin limonlu deneyin diyordu.. hani emilimde sikinti yaratiyormus ya.. yemeklerden 1 2 saat sonra diyorlar ama onu yapmiyoruz yemek sonrasina hazir olur cayimiz.. oglen desen hemen arkasina cay.. kahvaltida da acik 1 diyorlar.. kahvalti etmeden 2 bardak iciyorum:)) senin degerler ne durumda.
Çayı çok içen kişilere bakınca genelde çok zayıftır.Neden?Çünkü yediğinin vitaminini alır çay.Yemeğin yanında içince dediğin gibi.Benim kansızlık yok ta ,demir bayağı düşük ,ilacını da unutuyorum hep
Çayı çok içen kişilere bakınca genelde çok zayıftır.Neden?Çünkü yediğinin vitaminini alır çay.Yemeğin yanında içince dediğin gibi.Benim kansızlık yok ta ,demir bayağı düşük ,ilacını da unutuyorum hep
çok zayıf olduğum söylenemez tamı tamına 62 kiloyum bende de kansızlık yok hatta 15.6 çıkmış son testte... demir d viit ve b 12 düşük b12nin de 200ün üstünde olması gerekiyormuş 167 çıktı...
ama çaysız da duramıyom bir de her çayı beğenmem herkes de çay yapamazz
Kazanana site yöneticisi tarafından profil madalyası ve kategoriye uygun çeşitli hediyeler örneğin yemek takımı, nevresim takımı,tencere takımı vb şeyler canım amaç benim için eğlence sohbet muhabbet
Nevreste ablam iddialı dedi ya onun için seyyetttim deynep de kimse almıyor dedi ya SSabr-Sukur-Dua
en son tarif alıp ilk yarışmasında birinci olmuştu efsaneler unutulmaz
Dimi abla bi bakıma öyle oldum ay nekadandaaa mutluyum birde kazansam varya çenemden durulmaz burası .valla zaten kalbim tekliyor kaç zamandır bu heyecanla yarışma sonucunu göremicem diye korkuyorum