Özel sebeplerim var:)Herkese aşkolsun bana olmasın yani öylemi
Hoşgeldinnn ilk iki yükleyen arkadaşlarda ilk kez yaptılar tariflerini :) ilk defa yapabilirsin tadı olmasada görüntüyü tatlandırabilirsen olur bu işValla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdiçorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum
Valla bende öğrenmek istiyordum şahane oldu . Her hafta 2 yeni tarif deneme kuralı koydum kendime gelişmem açısından olumlu olur sankiİnan genel olarak öyleyiz canım:)Bu kategori çok iyi olacak hepimiz yeni tarifler öğreneceğiz:)
Ha beni özelin olarak görüyosun yaniÖzel sebeplerim var:)
Sen bizi takip et ve uygula çok güzel tarifler öğreneceksin:)Valla bende öğrenmek istiyordum şahane oldu . Her hafta 2 yeni tarif deneme kuralı koydum kendime gelişmem açısından olumlu olur sanki
Evet öyle görüyorumHa beni özelin olarak görüyosun yani
Yeterki başımdan gitmi diyorsun yani bu net cevaplarınlaEvet öyle görüyorum
Yok aksine kaybolma diyorumYeterki başımdan gitmi diyorsun yani bu net cevaplarınla
Vefa artık sadece bir sokak ismi değil NevomYok aksine kaybolma diyorum
Evet evet haklısın şuan itibari ile sürekli takipteyimSen bizi takip et ve uygula çok güzel tarifler öğreneceksin:)
Merhaba ben Tuğçe tanışalımVefa artık sadece bir sokak ismi değil Nevom
Merhaba Tuğçeciğim bende Gülçin memnun oldum :)Merhaba ben Tuğçe tanışalım
Gun gelecek seni dimdizlak ortada birakacagim bende seni satacagim, bekleeYinede duzenledim , kiskanc 2.seni, hep beni cekemediginden bunlar dimiiii
Ohhhhh iyiki de sattım seni
Değil tabi ki:)Vefa artık sadece bir sokak ismi değil Nevom
Bende Tuğçe 26 yaşındayım evliyim çocuğum yok eşimin doğu görevi için Siirt’te yaşıyoruz bende işsizim iş filan bulamıyorumMerhaba Tuğçeciğim bende Gülçin memnun oldum :)
28 yaşındayım Konyada oturuyorum taliplerimibekliyorum ay tariflerini
Tamam canım her zaman bekliyorum:)Evet evet haklısın şuan itibari ile sürekli takipteyim
Onun torunu geldi demek gitmediler oda gelemedi:)
Tuğçe sen o arkadaşı tanıyorsundur eskilerden:)Bende Tuğçe 26 yaşındayım evliyim çocuğum yok eşimin doğu görevi için Siirt’te yaşıyoruz bende işsizim iş filan bulamıyorum