Yok canım ,üzülmüyorum zaten :) TakılıyorumSanki çok yaşlısin üzülme poncigim
Kac yasındasın :)Ah gençlik
Okuldayken sanırım yoksa burdaydim okulda bile açıktı8 dakika önce yazmıs :)))
38Kac yasındasın :)
Heryerde burdayım diyorsun yani :)))Okuldayken sanırım yoksa burdaydim okulda bile açıktıarabaya yemek dokmesinler diye bakmadım sonra adam kızıyor
Buldum :))Naber la kaptan
Arabada teneffüs mü yapıyorlar ?Okuldayken sanırım yoksa burdaydim okulda bile açıktıarabaya yemek dokmesinler diye bakmadım sonra adam kızıyor
Daha gencsin canım bende 30 :))
Iyiyim bende.Iyiyim sen nasılsın da laaa mı hiç yakıstıramadım
Evet okul vakti bende telefon akşamları adam evde pek almıyorum bazen ödevleri erken bitirirken çocuklar alıyor ama bu hafta vardiya değişiyor artik geceleri de gelirim belkiHeryerde burdayım diyorsun yani :)))
De sıkıntı yok canım takıldııgnı biliyorumIyiyim bende.
Aman demedim say
Allah sağlık versin canım da,yaş sadece numaradan ibaret :)Daha gencsin canım bende 30 :))
Sen Jenna dan 8 sene önce doğmuşsun nasıl hesapladim ama kafa zehirDaha gencsin canım bende 30 :))
Geceleride ben olmuyorum sabah 8-aksam 10 burdayım genelde :))Evet okul vakti bende telefon akşamları adam evde pek almıyorum bazen ödevleri erken bitirirken çocuklar alıyor ama bu hafta vardiya değişiyor artik geceleri de gelirim belki
Öğle yemeği :))Arabada teneffüs mü yapıyorlar ?
Hem de bu kadar çabuk ve doğru hesapladınSen Jenna dan 8 sene önce doğmuşsun nasıl hesapladim ama kafa zehir
Süpersin canım matematiğin cook iyiSen Jenna dan 8 sene önce doğmuşsun nasıl hesapladim ama kafa zehir
Senin zaman dilimi de iyi :))Geceleride ben olmuyorum sabah 8-aksam 10 burdayım genelde :))
Teneffüste öğle yemeği işteÖğle yemeği :))