Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber la kaptanburası cook sessiz bugün herkes yeni kategoriyi bekliyor sanırım :))))
Aynen Sen de bırak,sen de elma kap ,boş gitmeyelimHayirli olsun darisi basima :)) madalya alamicaz bari yesil elmamizi alalim
4 gündeNe kadar zamanda gitti 500 gram ?
Elma patlamasa bari Bıraktım tabii,2 ayı geçti hem deSen sigarayımı bıraktın oooo madalyayıda takmış yeşil yeşil
Herkes bir kuytuda sinsice avını bekliyorburası cook sessiz bugün herkes yeni kategoriyi bekliyor sanırım :))))
Millet 1 ayda 2 kilo anca veriyor,maşallah sana4 günde
Aslında bende daha çabuk giderdi de sağlam yapmadım :))Millet 1 ayda 2 kilo anca veriyor,maşallah sana
Yapsana gençken ,yaş geçince zor gidiyorAslında bende daha çabuk giderdi de sağlam yapmadım :))
Evet 30 undan sonra zor oluyor mus 2 Senem kaldı :))Yapsana gençken ,yaş geçince zor gidiyor
Başka sefere yaparız inşaallah bizim kategori belli zaten:)
Iyiyim sen nasılsın da laaa mı hiç yakıstıramadımNaber la kaptan
Ah gençlikEvet 30 undan sonra zor oluyor mus 2 Senem kaldı :))
Ben çorbalarda hazırda msj tuttum en yeni de kalsın diye ne oldu fisssss söndüm arabası varken toyga drsen böyle olurBenim aklımda bir kategori var ama tarifi ön rezervasyon yaptırabiliyor muyuz tahminimize göre
Lunya ne ara yazdı bunu burdayım nasıl kaçırdım yoksa göz ardı mı ettimIyiyim sen nasılsın da laaa mı hiç yakıstıramadım
Sanki çok yaşlısin üzülme poncigimAh gençlik
Yeni yazdı dahaLunya ne ara yazdı bunu burdayım nasıl kaçırdım yoksa göz ardı mı ettim
8 dakika önce yazmıs :)))Lunya ne ara yazdı bunu burdayım nasıl kaçırdım yoksa göz ardı mı ettim