- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.313
Ben çorbalarda hazırda msj tuttum en yeni de kalsın diye ne oldu fisssss söndümarabası varken toyga drsen böyle olur
Matematik öğretmenim sağolsun çok akıllı bir adamdı burnunu karıştırıp sınıf perdesine silerdiHem de bu kadar çabuk ve doğru hesapladın
Kesinlikle öyle önemli olan sağlıkAllah sağlık versin canım da,yaş sadece numaradan ibaret :)
Evet o anki panikle oluyor işte iyi hesap edemiyoruz birde yöresel deyince baştan aklıma gelmedi kategori açıldı ilk msj ile ben attim ama arayış içindeykej arabası çoktan kapılmışBazen basit düşünmek gerekiyor, karmaşık düşünmekten kaybediyoruz
iğrencmişMatematik öğretmenim sağolsun çok akıllı bir adamdı burnunu karıştırıp sınıf perdesine silerdi
Kesinlikle öyle önemli olan sağlık
Uzun teneffüs ya hani eve getirmiyorum yoksa vakit daraliyor hava Güzelken parkta yiyoruz da böyle havada mecbur okulda yiyoruz araba içinde :))Teneffüste öğle yemeği işte
OoowMatematik öğretmenim sağolsun çok akıllı bir adamdı burnunu karıştırıp sınıf perdesine silerdi
Çok pisklik bir adamdı haala yaşıyormuşiğrencmiş
Vakitten tasarruf ,ne güzel :)Uzun teneffüs ya hani eve getirmiyorum yoksa vakit daraliyor hava Güzelken parkta yiyoruz da böyle havada mecbur okulda yiyoruz araba içinde :))
Kk yada zaman kalıyor böyleceVakitten tasarruf ,ne güzel :)
En önemlisi o zatenKk yada zaman kalıyor böylece
Yakında maaş bağlayacak nevo bana o kadar biranın kahrını çekiyorumEn önemlisi o zaten
Geçmiş doğum günün mübarek olsun32 oldum 18 gün önce
Ablan kurban olsun sağol canımGeçmiş doğum günün mübarek olsunsende ablam sayılırsın
Erken emekli yapmasın daYakında maaş bağlayacak nevo bana o kadar biranın kahrını çekiyorum
Ablan kurban olsun sağol canım