- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Kurtlu olmasın,dikkat etBicik isirayim mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtlu olmasın,dikkat etBicik isirayim mı
Heh tamam oldu anlaştık
Sağolasın canım :) Yok yok,çok rahat nefes alıyorum,başlamam inşallah :)Hayırlı olsun canım :))
Inşallah tekrar baslamazsın
Vitamini ordaKurtlu olmasın,dikkat et
Başladın mı ?Önce bana ver ben diyetteyim
500 gram verdim dedim dün duymadın mıBaşladın mı ?
Vitamin ve protein bir aradaVitamini orda
Dün ben çok gezdim,1 günde 3 mekan yaptım500 gram verdim dedim dün duymadın mı
Inşallah canım :)Sağolasın canım :) Yok yok,çok rahat nefes alıyorum,başlamam inşallah :)
Teşekkür ederiz :)Tariflerin hepsi birbirinden güzel herkesin ellerine sağlık :) seçim yapmak o kadar zor ki bazılarını ilk kez duydum gerçekten çok orjinal tarifler heyecanla denemek istiyorum hepsini :)
Bütün kuzenlerim içiyor ,onların yanında bile içmiyorum :)Elmamı kaptırmamInşallah canım :)
Baslarsan elmanı alırlar bak
Ohhh sefab olsunDün ben çok gezdim,1 günde 3 mekan yaptım
O zaman içmezsin canım içenin yanında içmemek cook zor olur :))Bütün kuzenlerim içiyor ,onların yanında bile içmiyorum :)Elmamı kaptırmam
Ne kadar zamanda gitti 500 gram ?Ohhh sefab olsun
Eşim de içiyor,yanımda içmiyor ama kokusu yetiyor Yok canım sanmıyorum içeceğimi :)O zaman içmezsin canım içenin yanında içmemek cook zor olur :))
İraden cook güzel maşallah canımEşim de içiyor,yanımda içmiyor ama kokusu yetiyor Yok canım sanmıyorum içeceğimi :)
Sağol canım benim Aminİraden cook güzel maşallah canım
Içmezsin inşallah canım cook güzel bırakmıssın ❤
Sen sigarayımı bıraktın oooo madalyayıda takmış yeşil yeşilKem göz Şevket
Hayirli olsun darisi basima :)) madalya alamicaz bari yesil elmamizi alalimTeşekkür ederiz :)