Lunya'm ne derse kabul ediyorum:)Sen nevosu kullaniyon mu
Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim
Hahah tamam ben karismamLunya'm ne derse kabul ediyorum:)
Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksınOlsun tuttuğun yerden yakalarsın:)
Ne zaman yapacaksın çorbanı:)
Vaayyy işte bu böyle devam etSen nevosu kullaniyon mu
Annenlemi odamı KKda :)Hoşbuldum evet canım annemle beraber
O yüzden sen bizden bir tık daha tembel oluyorsun en azından bizim ortada tarifimiz varIyi aksammlarr...
AynennTenceresiz kaldim anne ama sizden ayri kulvardayim.. siz katilan tembellerden ben ise hiic katilmayan tembel
Oğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :))Tamam şimdi olduu İzmirde kim var ne var orda
O zaman problem yok:)Hahah tamam ben karismam
Kiskanmadim zaten
Anlamadım kiOğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :))
Tamam inşaallah :)Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksın
Annesi ayrı katılacak:)Annenlemi odamı KKda :)
Öyle anlaşılmaz yazmışım ki internet berbat mobil veriye geçtim şuanAnlamadım kikim nerde kalıyor nereye bıraktın
Ayyy canım ya maşaAllah :)Evetyorgun anneanne annem olur
Sen nevosu kullaniyon mu
Biliyorum canımKıskanılmaz mi olacaktı o telefonun azizliği, nevros beni biliyor
Yinede duzenledim , kiskanc 2.seni, hep beni cekemediginden bunlar dimiiiiSen nevosu kullaniyon mu
Sağol canım çok yoğun gelirmi acaba