NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.201 Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Lunya'm ne derse kabul ediyorum:)
Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Lunya'm ne derse kabul ediyorum:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.202 Nevreste .!.: Lunya'm ne derse kabul ediyorum:) Genişletmek için tıkla... Hahah tamam ben karismam Kiskanmadim zaten
Nevreste .!.: Lunya'm ne derse kabul ediyorum:) Genişletmek için tıkla... Hahah tamam ben karismam Kiskanmadim zaten
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.047 158 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.203 Nevreste .!.: Olsun tuttuğun yerden yakalarsın:) Ne zaman yapacaksın çorbanı:) Genişletmek için tıkla... Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksın
Nevreste .!.: Olsun tuttuğun yerden yakalarsın:) Ne zaman yapacaksın çorbanı:) Genişletmek için tıkla... Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksın
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.204 Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Vaayyy işte bu böyle devam et aşklarını bitircem bunların
Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Vaayyy işte bu böyle devam et aşklarını bitircem bunların
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.205 NAVLEE .!.: Hoşbuldum evet canım annemle beraber Genişletmek için tıkla... Annenlemi odamı KKda :)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.976 300.182 698 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.206 can09e .!.: Iyi aksammlarr... Aynenn Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. ama sizden ayri kulvardayim.. siz katilan tembellerden ben ise hiic katilmayan tembel Genişletmek için tıkla... O yüzden sen bizden bir tık daha tembel oluyorsun en azından bizim ortada tarifimiz var
can09e .!.: Iyi aksammlarr... Aynenn Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. ama sizden ayri kulvardayim.. siz katilan tembellerden ben ise hiic katilmayan tembel Genişletmek için tıkla... O yüzden sen bizden bir tık daha tembel oluyorsun en azından bizim ortada tarifimiz var
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.976 300.182 698 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.207 L E Y L .!.: Tamam şimdi olduu İzmirde kim var ne var orda Genişletmek için tıkla... Oğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :))
L E Y L .!.: Tamam şimdi olduu İzmirde kim var ne var orda Genişletmek için tıkla... Oğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.208 Smile Forever .!.: Hahah tamam ben karismam Kiskanmadim zaten Genişletmek için tıkla... O zaman problem yok:)
Smile Forever .!.: Hahah tamam ben karismam Kiskanmadim zaten Genişletmek için tıkla... O zaman problem yok:)
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.209 minik meleklerim .!.: Oğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :)) Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki kim nerde kalıyor nereye bıraktın
minik meleklerim .!.: Oğlum için gidiyoruz canım yok üstünde kalıyor ailem gitmişllken oraya da uğruyoruz hatta cocuklari oraya bıraktınbıraktım bu sefer :)) Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki kim nerde kalıyor nereye bıraktın
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.210 NAVLEE .!.: Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksın Genişletmek için tıkla... Tamam inşaallah :)
NAVLEE .!.: Hafta içi inşallah okul açılsın bi bıcırık gün içinde ayağımın altından çıksın Genişletmek için tıkla... Tamam inşaallah :)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.211 L E Y L .!.: Annenlemi odamı KKda :) Genişletmek için tıkla... Annesi ayrı katılacak:)
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.047 158 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.212 L E Y L .!.: Annenlemi odamı KKda :) Genişletmek için tıkla... Evet yorgun anneanne annem olur
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.976 300.182 698 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.213 L E Y L .!.: Anlamadım ki kim nerde kalıyor nereye bıraktın Genişletmek için tıkla... Öyle anlaşılmaz yazmışım ki internet berbat mobil veriye geçtim şuan Ailem Manisa merkez de Ben İzmir e hastaneye gidiyorum Bizim evden çıkıp İzmir e gidince annemin oradan geçmiş oluyoruz yol üstü oluyor Çocukları geçerken annem e bırakıyorum Malum Ege üni çok karışık ve çok geziyorsun falan çocuklar zebil oluyor
L E Y L .!.: Anlamadım ki kim nerde kalıyor nereye bıraktın Genişletmek için tıkla... Öyle anlaşılmaz yazmışım ki internet berbat mobil veriye geçtim şuan Ailem Manisa merkez de Ben İzmir e hastaneye gidiyorum Bizim evden çıkıp İzmir e gidince annemin oradan geçmiş oluyoruz yol üstü oluyor Çocukları geçerken annem e bırakıyorum Malum Ege üni çok karışık ve çok geziyorsun falan çocuklar zebil oluyor
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.214 NAVLEE .!.: Evet yorgun anneanne annem olur Genişletmek için tıkla... Ayyy canım ya maşaAllah :) yorgun anneanne namaz topiğinde buluşalımmı :)
NAVLEE .!.: Evet yorgun anneanne annem olur Genişletmek için tıkla... Ayyy canım ya maşaAllah :) yorgun anneanne namaz topiğinde buluşalımmı :)
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.215 Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Kıskanılmaz mi olacaktı o telefonun azizliği, nevros beni biliyor
Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Kıskanılmaz mi olacaktı o telefonun azizliği, nevros beni biliyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.216 tuce_tuce canım sen nerelerdesin
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.217 Lunya .!.: Kıskanılmaz mi olacaktı o telefonun azizliği, nevros beni biliyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum canım
Lunya .!.: Kıskanılmaz mi olacaktı o telefonun azizliği, nevros beni biliyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum canım
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.218 Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Yinede duzenledim , kiskanc 2.seni, hep beni cekemediginden bunlar dimiiii Ohhhhh iyiki de sattım seni
Smile Forever .!.: Sen nevosu kullaniyon mu Ahahah alintiliyi duzenlemeden yakaladim Genişletmek için tıkla... Yinede duzenledim , kiskanc 2.seni, hep beni cekemediginden bunlar dimiiii Ohhhhh iyiki de sattım seni
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.047 158 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.219 L E Y L .!.: Ayyy canım ya maşaAllah :) yorgun anneanne namaz topiğinde buluşalımmı :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım çok yoğun gelirmi acaba
L E Y L .!.: Ayyy canım ya maşaAllah :) yorgun anneanne namaz topiğinde buluşalımmı :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım çok yoğun gelirmi acaba
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.014 607.810 1.098 43 Malatya 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.220 Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. E Evvab buraya gelin