Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
s i d e l y a s i d e l y a canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :KK36:

s i d e l y a s i d e l y a gözün aydın canım, rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah ❤️

s i d e l y a s i d e l y a canımmmmm, gözün aydın. Hayırlı evlat olsun inşAllah :emir_bebek::emir_bebek: annesine benzediyse baldır zaten bal :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Öyle mi:anneadayı::nazar::emir_bebek::nazar:
s i d e l y a s i d e l y a hayırlı olsun canım:KK200:Sağlıkla büyüsün inşaaallah:nazar::emir_bebek:
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden :KK200:

Gecen ay sona dogru ekledim, bu ay bastan ekledim. Ustumden yuk kalkti:KK49:
Eklede gorelim bari tarifini:KK62::KK62::KK62:
Kesin birinci şimdiden söyleyeyim :cool: kendim diye demiyorum harika yaparım, tarifte efsane olunca , ahhh sonuçta sunumda benim işim:cool: nevros benden rica etti kazen abi demiş ne olur erken yapıp paylaşmasın kimse sonra paylaşmaz moralleri bozulur deyince kıramadım onları :KK70::KK70:

Kesin birinci şimdiden söyleyeyim :cool: kendim diye demiyorum harika yaparım, tarifte efsane olunca , ahhh sonuçta sunumda benim işim:cool: nevros benden rica etti kazen abi demiş ne olur erken yapıp paylaşmasın kimse sonra paylaşmaz moralleri bozulur deyince kıramadım onları :KK70::KK70:
Ama lutfen bizi o guzellikten mahrum etme, korkmayiz biz sen ekle sonrasina bakariz:KK45:

X