İkna oldun yaniArtmıyor
İlk defa muhtarlığım tırt çıktı inanamıyorum
Artmıyor
Aaa evet çok da geride değilmişimKendi mesajını alıntıla sayfaya member yazıyor hemen yanında .
Seninde 785.041.
Yok seninde 331.791.
Bak beğendim kolay gelsin sanada .
Cook gec üye olmuşum :)))Kendi mesajını alıntıla sayfaya member yazıyor hemen yanında .
Seninde 785.041.
Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştumİkna oldun yani
Cook gec üye olmuşum :)))
Evet şimdi çok utandımYaaaaa artmıyor işte,seni beğenenlerin sayısı sadece onlar..
Kesinlikle öyle iyi ki üye olmusum sizlerle tanıstımOlsun geç olsun güzer olsun:))
Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştum
Yok canım bence yetişirsin hem sabah bende evde değilim:)Ay cuma günü de bütün gün hastanede olucam inşallah kapılmasın güzel tarifler ben gelene kadar
Ben onu biliyodumBen bile üye sıralamasını yeni öğrendim
Evet şimdi çok utandım
Kesinlikle öyle iyi ki üye olmusum sizlerle tanıstım
3 hafta sabah okul gezimiz var bende bakamam zaten:)Bekleyecekler:)Cuma öğleye kadar bende hastanede olurum ,gidecek tarifler desene
Aramızda 3 sene var abla, kim bilir 3 senede kaç bin kişiden sonra üye olmuşumOrtalardasın sende
Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştum
Havalar ısınsın toparlarız inşaallah:)Aynen çöküp kalıyorum bende
Ama nasıl kendinden emin emin ahkam kestimOlurmu hiç bern bile neleri sonradan öğrendim burada:))
Aynen iyi oldu geldiğin