Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yani takipcimmiymissin daha onceden, anlamadim izlenen izleyen diince:ruh::KK45:
Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum :KK70: bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim

İş güç arasında bulduğum fırsatlarda damlıyorum:KK45: Senin işin gücün yok mu kız sabah akşam her daim buradasın:KK70:
Çocuklar tam gün okulda yemek olduğu sürece sıkıntı yok bir ara gittim geldim ya en son salonu dip köşe sildim süpürdüm ama toz almadım mesela o arada muhtar adayı geldi kağıt bıraktı gitti şimdi gitmem lazım hebeler açmış :KK43:

Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum :KK70: bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim
Anladim simdi :KK70:yardimci olabilmissem ne mutlu bana, artik disardan izlemekle kalmiosundur heralde :KK66:

Daha tam adapte olamadım oraya ben burası gibi değil ya :KK70:
Oranin sohbet bolumu soru cevap kisminda :))
Burayada iyi alismissin, söyle msj gelir gb alt alta siralansa yazilanlar hep sayfa yenilemek zorunda kalioruz bn okuyana yazana kadar iki sayfa ilerlio once hic yetisemiodum simdi az alistim :halay:

X