Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim
Çocuklar tam gün okulda yemek olduğu sürece sıkıntı yok bir ara gittim geldim ya en son salonu dip köşe sildim süpürdüm ama toz almadım mesela o arada muhtar adayı geldi kağıt bıraktı gitti şimdi gitmem lazım hebeler açmış
Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim
Oranin sohbet bolumu soru cevap kisminda :))
Burayada iyi alismissin, söyle msj gelir gb alt alta siralansa yazilanlar hep sayfa yenilemek zorunda kalioruz bn okuyana yazana kadar iki sayfa ilerlio once hic yetisemiodum simdi az alistim