- 20 Mart 2008
- 140.510
- 210.383
- 60
Nerelerdesin sen bakalım hiç gözükmüyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaç kilosun hanım abla ?Evet söyledi saklamaz zaten kilosunu
Bitanem Nasılsın tatlım nasıl gidiyor
Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadimYani takipcimmiymissin daha onceden, anlamadim izlenen izleyen diince
Senin ki daha uygunmuş, hangi netBenim de sınırsız 45
Sen kaç kilosun hanım abla ?
Çocuklar tam gün okulda yemek olduğu sürece sıkıntı yok bir ara gittim geldim ya en son salonu dip köşe sildim süpürdüm ama toz almadım mesela o arada muhtar adayı geldi kağıt bıraktı gitti şimdi gitmem lazım hebeler açmışİş güç arasında bulduğum fırsatlarda damlıyorum Senin işin gücün yok mu kız sabah akşam her daim buradasın
Anladim simdi yardimci olabilmissem ne mutlu bana, artik disardan izlemekle kalmiosundur heraldeYok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim
Bilinen bir ismi yok aktur ismiSenin ki daha uygunmuş, hangi net
Daha tam adapte olamadım oraya ben burası gibi değil yaAnladim simdi yardimci olabilmissem ne mutlu bana, artik disardan izlemekle kalmiosundur heralde
O da doğru:) 100 sayfadan 60ını Tenceresiz kaldim anne ilerletmiştirO olmasa sayfa bile ilerlemiyo :))
Bence kilon gayet iyi abla, inşallah bende ileri yaşlarımda kilo almam :)Bende 62 oldum,benim menapoz sonrası kilo alımı oldu.
Zaten içlerinden sadece 6 üyeyi biliyorum :)Ben varım,beni bil yeter
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/?type=likes
Tamam ya tamam gidiyorum Nevreste sosrarsa biz gönderdik dersinizO da doğru:) 100 sayfadan 60ını Tenceresiz kaldim anne ilerletmiştir
Oranin sohbet bolumu soru cevap kisminda :))Daha tam adapte olamadım oraya ben burası gibi değil ya
Onu duymadım yeni mi çıktı:)Bilinen bir ismi yok aktur ismi
Aynen, girdigimde 200 msj goruosam minik var diorum misalO da doğru:) 100 sayfadan 60ını Tenceresiz kaldim anne ilerletmiştir
Bence kilon gayet iyi abla, inşallah bende ileri yaşlarımda kilo almam :)
Sikayetci deiliz kiz gitmeTamam ya tamam gidiyorum Nevreste sosrarsa biz gönderdik dersiniz