- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Görüntüleme yi söylede öyle git abla yaaa :)Ben gideyim yine gelirim görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüntüleme yi söylede öyle git abla yaaa :)Ben gideyim yine gelirim görüşürüz
Ay cuma günü de bütün gün hastanede olucam inşallah kapılmasın güzel tarifler ben gelene kadarCuma günü açılır canım:)
Bir takım kaptanına bak imam gibi dedigdmi yap yaptığımı yapma sende dersin deidigimi ye yaptığımı yemePilav da makarna da olur onları yapabilirim
Bazen sona kalana gülüyor sans işkembe ve ayran aşı son alınan tarifler sanırımAy cuma günü de bütün gün hastanede olucam inşallah kapılmasın güzel tarifler ben gelene kadar
Salata makarna pilav ordor tabağı basit başka ne var ki ?Oda doğru olabilir:)Ama kolay olur mu herkes katılır mı:)
Cuma öğleye kadar bende hastanede olurum ,gidecek tarifler deseneAy cuma günü de bütün gün hastanede olucam inşallah kapılmasın güzel tarifler ben gelene kadar
Takımda değilim simdiBir takım kaptanına bak imam gibi dedigdmi yap yaptığımı yapma sende dersin deidigimi ye yaptığımı yeme
İşte hareketsizlik hemen kilo yapıyor:)
Öyle olacak galiba ne kalırsa bahtimiza artikCuma öğleye kadar bende hastanede olurum ,gidecek tarifler desene
Görüntüleme sayısı görünmüyor mu Pcden acınca ben gecen görmüştüm :))Görüntüleme yi söylede öyle git abla yaaa :)
Benden özendi
Ben göremiyorum :/Görüntüleme sayısı görünmüyor mu Pcden acınca ben gecen görmüştüm :))
:))Benden özendi
Bende proluk istemiştim bana oy veren hatunlara ama kazen abi vermedi, suç onun ben deynep gibi ýalandan beğeniyle geliştirmedim, sonuc olumsuzda olsa büyük girişimde bulundum
Bakınca söyleyim canım :)Ben göremiyorum :/
Ben mi yalandan beğeniyorumBenden özendi
Bende proluk istemiştim bana oy veren hatunlara ama kazen abi vermedi, suç onun ben deynep gibi ýalandan beğeniyle geliştirmedim, sonuc olumsuzda olsa büyük girişimde bulundum