- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
Demi yaYok öyle bedavaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi yaYok öyle bedavaya
Bilmem ki siz beni beğendiniz bende sizi beğeniyorum dersin : pBeğeni sayılarını görünce o yüzden olduğunu anlarlar mı acaba ?
Bu sefer mutlaka katılırsın kolay ve tarif çok:)Biliyorum canım bende onlarda katılsın konusmaya demek istemistim :)))
Nasip olmadı yaa gecen hafta işlerim cıktı birde takım cook yogundu inşallah bu sefere :)
Tamam ,sorayım bakalım :)Sağlık ocaklarıda yazıyor bunu
olsun onu bulamayanlarda varTeşekkür ederim canım ,ilk üçe bile giremedim ama olsun
Yemek yapanları dedim canım orda pro olmayanlarda konussun :)))Yok öyle bedavaya
Sen muhakkak katıl birde eminim Jenna16 katılacaktır yarışma başında kendinden çok ümitsiz di bak şimdiBiliyorum canım bende onlarda katılsın konusmaya demek istemistim :)))
Nasip olmadı yaa gecen hafta işlerim cıktı birde takım cook yogundu inşallah bu sefere :)
Bu kış bana da yaramadı hiçAbla bende artık zor veriyorumAlmamın sebebide hiç yürüyüş veya spor yapmamam:)Bu kış sürekli hasta oldum:)
Inşallah bakalım ama sunumdan korkuyorumSen muhakkak katıl birde eminim Jenna16 katılacaktır yarışma başında kendinden çok ümitsiz di bak şimdi
Bende senin gibi çok üşüyorumBu kış bana da yaramadı hiç
Onda öyle tabak yok geçen kardeşimin düğünden gelen hediyeliklerden kase bardak verdi birde kahve fincanı verdi çok güzel çok hoşuma gitti fijcanlar :))Süslü düz tabklara bak
Kategori kovalayacağım bundan sonraSen muhakkak katıl birde eminim Jenna16 katılacaktır yarışma başında kendinden çok ümitsiz di bak şimdi
Fincanlar lazım olur kalsınOnda öyle tabak yok geçen kardeşimin düğünden gelen hediyeliklerden kase bardak verdi birde kahve fincanı verdi çok güzel çok hoşuma gitti fijcanlar :))
O zaman makarnaBu sefer mutlaka katılırsın kolay ve tarif çok:)
1 gün kaldı cook merak ediyorum ne olacak bakalım :)))Bu sefer mutlaka katılırsın kolay ve tarif çok:)
TamamKategori kovalayacağım bundan sonra
Yazık bizeBende senin gibi çok üşüyorum
Ama el açması isterimO zaman makarna
Fincan lazımsa makarna yanlış cevap tatlı bişey :))Fincanlar lazım olur kalsın
Abla bende artık zor veriyorumAlmamın sebebide hiç yürüyüş veya spor yapmamam:)Bu kış sürekli hasta oldum:)
Tamam ,sorayım bakalım :)