- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
3-4 versem yeter fazlası zarar:)Ramazan'da yine veririm geçen yıl 62ye düşmüştüm:)Tabi tabiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 versem yeter fazlası zarar:)Ramazan'da yine veririm geçen yıl 62ye düşmüştüm:)Tabi tabiiiii
Ama ben sadece belki pro Luk verilir diye çabalıyorum olmayanlara maalesef pro lar 30 sn bekliyor bir daha msj için bir pro nin destek yapması lazım bitmesine az kaldı bastırın kızlarBu kategoriyi sen doldurdun
Yok bana oy veren muhteşem kişilerinBenim mi
Hosgeldin o zaman beraber doldururuz sayfaları yarısı senin yarısı benimBen de gitmiştim sen söylemeden şimdi geldim :))
Aynı düşünüyormuşuz bende o sebeple sürekli görüntülemeye bakıyorumAma ben sadece belki pro Luk verilir diye çabalıyorum olmayanlara maalesef pro lar 30 sn bekliyor bir daha msj için bir pro nin destek yapması lazım bitmesine az kaldı bastırın kızlar
Vayyy güzel fikirYok bana oy veren muhteşem kişilerin
Geçen kategori aklıma geldi,nasıl olsa az sayısı,elime mi yapışacak
3-4 versem yeter fazlası zarar:)Ramazan'da yine veririm geçen yıl 62ye düşmüştüm:)
Proluk isteyen gelsin yazsınAma ben sadece belki pro Luk verilir diye çabalıyorum olmayanlara maalesef pro lar 30 sn bekliyor bir daha msj için bir pro nin destek yapması lazım bitmesine az kaldı bastırın kızlar
Tamam sinsi suzecegim evini belkim gözüme bişey çarparBu kategoride lazım olmaz.Götür geri koy yerine
Kilolu değilim ama biraz versem kendimi iyi hissedeceğim:)Ramazanda sen veriyorun kiloyu şu andada gayet iyisin canısı
Burdayım şimdi cancağızımJenna16 nerdesin bebeğim
Yarışmaya katılanlar için geçerliAyyy keşke zıpzıp'ta katılsaydıProluk isteyen gelsin yazsın
@Lunya vaatlere bakYok bana oy veren muhteşem kişilerin
Geçen kategori aklıma geldi,nasıl olsa az sayısı,elime mi yapışacak
Kilolu değilim ama biraz versem kendimi iyi hissedeceğim:)
Süslü düz tabklara bakTamam sinsi suzecegim evini belkim gözüme bişey çarpar
Beğeni sayılarını görünce o yüzden olduğunu anlarlar mı acaba ?@Lunya vaatlere bak
Yok öyle bedavayaProluk isteyen gelsin yazsın
Teşekkür ederim canım ,ilk üçe bile giremedim ama olsuncnm masalah oyun aldi basini gitii tebrikler
Abla bende artık zor veriyorumAlmamın sebebide hiç yürüyüş veya spor yapmamam:)Bu kış sürekli hasta oldum:)Keşke bende verebilsem çakılı kaldım hala
Biliyorum canım bende onlarda katılsın konusmaya demek istemistim :)))Yarışmaya katılanlar için geçerliAyyy keşke zıpzıp'ta katılsaydı