Ellerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallahSayılır Sağol canım gel beraber olsun menü şöyle tepsi böreği ,kuru patlıcan ve biber dolması ,un kurabiyesi,revani,mozaik pasta bide kara lahana yoğurlanıyor o ismini tam bilmiyorum
Mor lahana canım ya yanlış yazdım hani rendeliyorsun limon tuz ve süzme yoğur bildinmiEllerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallah
Bildim canım bildim oda harika eline sağlık valla azda yapmamıssın döktürmüşsünMor lahana canım ya yanlış yazdım hani rendeliyorsun limon tuz ve süzme yoğur bildinmi
Biz yakında bütün takımca burda olcazİyi geceler arkadaşlar. Takımımda sizden söz edince @zukkum arkadaşım da gelmek istedi. Nüfus artışı sıkıntı yapmaz di mi
geldim geldimmHah böcüküm geldi
aynen artik gunduz gecem bura olduBiz yakında bütün takımca burda olcaz
Orası tartışmasız öyleaynen artik gunduz gecem bura oldu
Sağol canımBildim canım bildim oda harika eline sağlık valla azda yapmamıssın döktürmüşsün
iyy yapmisiniz zatii buralar cok sakindii biraz kalabaliklasirizOrası tartışmasız öylebirde bizim zayıflama grubumuz varya işte ben @meryemozcan27 Meryem ablayı çağırdım geldi çok sevdi sonra gittik takımda konuştuk kızlarıda heveslendirdik bir bir buraya damlayacağız ,bağımlılık yaptı fena halde ama inşallah çağırdıklarım yarışıp bana rakip olmazlar
Canımsınnngeldim geldimm
Yarışmacıyla seyirciye muamele nasıl olcak ona göre cevap vereyimiyy yapmisiniz zatii buralar cok sakindii biraz kalabaliklasiriz
yarismaci olarakmi gelceniz seyirci olarakmi ha bileyimde ona gore rakip olcaz cunku
ayrimcilik yok cunku benimde ilk katilimimdiiYarışmacıyla seyirciye muamele nasıl olcak ona göre cevap vereyim
Tamam ozaman ben yarışmacı olmayı düşünüyorumayrimcilik yok cunku benimde ilk katilimimdii
ozman hosgeldin diyelim bidahaki yarismada gorusuruzzTamam ozaman ben yarışmacı olmayı düşünüyorumkızlar şimdilik seyirci ama Meryem abla için garanti veremem
Yeni katalogda görüşürüz♥Tamam ozaman ben yarışmacı olmayı düşünüyorumkızlar şimdilik seyirci ama Meryem abla için garanti veremem
Yok yok, bu sefer sendeee, merak etmeSonunda oldu galiba canım bende çok şaşkınım hala ama oylar birbirine çok yakın
Denerm de netten baktim biraz telin manyetigindemis galiba yazamiyorim :'(