Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sayılır Sağol canım gel beraber olsun menü şöyle tepsi böreği ,kuru patlıcan ve biber dolması ,un kurabiyesi,revani,mozaik pasta bide kara lahana yoğurlanıyor o ismini tam bilmiyorum
Ellerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallah

Ellerine sağlık canım bayıldım menüne hepsini çok severim kara lahana yogurtlaması hariç onu bilmiyorum ama görümcem sarmasını yapmış onu yemiştim sadece. Agız tadıyla yiyin inşallah
Mor lahana canım ya yanlış yazdım hani rendeliyorsun limon tuz ve süzme yoğur bildinmi

aynen artik gunduz gecem bura oldu
Orası tartışmasız öyle birde bizim zayıflama grubumuz varya işte ben @meryemozcan27 Meryem ablayı çağırdım geldi çok sevdi sonra gittik takımda konuştuk kızlarıda heveslendirdik bir bir buraya damlayacağız ,bağımlılık yaptı fena halde ama inşallah çağırdıklarım yarışıp bana rakip olmazlar

iyy yapmisiniz zatii buralar cok sakindii biraz kalabaliklasiriz
yarismaci olarakmi gelceniz seyirci olarakmi ha bileyimde ona gore rakip olcaz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…